25 anys fent bategar el català

CNL de Badalona i Sant Adrià

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 13 d'octubre de 2016

Sessions de llengua per a les biblioteques del Barcelonès Nord

En el marc d'una col·laboració conjunta entre els centres de normalització lingüística (CNL) de Santa Coloma de Gramenet, Badalona i Sant Adrià es van presentar els serveis que el CPNL ofereix a la ciutadania en general i a les biblioteques del Barcelonès Nord en particular.

Sessions de llengua per a les biblioteques del Barcelonès Nord

Un moment de la sessió de recursos lingüístics

En aquesta presentació, entre d'altres acords, es va decidir organitzar dues sessions de llengua adreçades específicament als treballadors i treballadores de les biblioteques, amb l'objectiu de dotar-los d'eines per augmentar la seva autonomia lingüística a l'hora de redactar tot tipus de documents en català.

Durant el mes de setembre s'han acomplert les dues sessions de llengua. La primera, a la Biblioteca del Fondo, ha estat una sessió d'ortotipografia centrada en temes de puntuació, tipografia, majúscules i minúscules, i abreviatures. La segona, a la Biblioteca Can Casacuberta,  ha estat una sessió de recursos lingüístics a internet i al mòbil que proposa webs institucionals, diccionaris, traductors i correctors en línia, a més d'aplicacions per al mòbil per aprendre i practicar català. Totes dues sessions han estat ben valorades pels assistents.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes