25 anys fent bategar el català

CNL de Badalona i Sant Adrià

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 23 de setembre de 2016

El Bar Moka, primer punt de trobada de VxL a Badalona

Un espai amable per conversar amb la parella lingüística, fer un cafè i gaudir d'un bon descompte!

El Bar Moka, primer punt de trobada de VxL a Badalona

En Joan, a la porta del Moka

Amb aquest distintiu s'identifiquen els punts de trobada de Voluntariat per la llengua, un espai perquè les parelles lingüístiques es trobin i també perquè persones que vulguin practicar la llengua catalana sàpiguen que allà trobaran un ambient engrescador a parlar en català, encara que tinguin dificultats per expressar-se en català.
 

El Bar Moka, a la plaça de Pep Ventura, 31, de Badalona està atès per en Joan Vilas. Si sou una parella lingüística i aneu a fer allí alguna de les vostres trobades per conversar tranquil·lament amb el vostre voluntari o aprenent, presentant el vostre carnet de VxL us faran un descompte del 20% en qualsevol tipus de consumició. A més, gràcies al seu punt d'accés Wi-Fi gratuït podreu anar a les app del DIEC per consultar les paraules difícils, jugar a El gran dictat o posar pronoms febles

  El Bar Moka forma part també dels Establiments col·laboradors de Voluntariat per la llengua, una xarxa que aplega més de 500 comerços a Badalona i Sant Adrià de Besòs que permeten dur a terme accions tan quotidianes com adquirir productes, utilitzar serveis i ser atesos en català amb plena normalitat. En aquestes botigues, les persones que vagin a l'establiment trobaran facilitats per expressar-se i ser ateses en català, encara que el parlin amb dificultat, pel fet de ser aprenents del programa Voluntariat per la llengua. Podeu trobar tots els establiments col·laboradors aquí.

Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes