25 anys fent bategar el català

CNL de Badalona i Sant Adrià

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Agenda

Dimarts, 6 de març de 2018 a les 19:00

Club de lectura en català

Xerrada i col·loqui amb Núria Martí Constans, autora de llibres de Lectura Fàcil i adaptadora, per conèixer tots els secrets de les seves obres

Espai Betúlia -C/ Enric Borràs, 43

Aquest dimarts, Núria Martí ofereix una xerrada a les persones que han llegit algun dels seus llibres o que vulguin conèixer la seva tasca com a adaptadora a Lectura Fàcil (LF).

Aquesta activitat, gratuïta, s'ha pogut portar a terme gràcies a l'esforç del programa Lletres a les Aules de la Institució de les Lletres Catalanes, i a la col·laboració de l'Espai Betúlia.

Les seves obres segueixen les directrius de LF perquè puguin ser llegides per persones que estan aprenent la llengua, que tenen dificultats lectores, etc. Precisament per això els alumnes dels cursos de català i els assistents als clubs de lectura "En català, llegim i parlem", des de fa molts anys, han llegit Les mateixes estrelles (2010), Trampa de foc (2011), Set dies al llac (2012) i la seva adaptació a LF d'El temps de les cireres, de Montserrat Roig (2016).

Si voleu conèixer la Núria Martí, parlar amb ella sobre les seves obres o sobre qüestions relacionades amb la Lectura Fàcil, al CNL us podem prestar un exemplar d'El temps de les cireres o de Les mateixes estrelles.

Al blog d'"En català, llegim i parlem" podeu veure els comentaris que aquestes novel·les han suscitat en els lectors i on la mateixa Núria Martí hi ha afegit un comentari personal.

Enllaços relacionats
Xerrada i col·loqui amb Núria Martí Constans, autora de llibres de Lectura Fàcil i adaptadora, per conèixer tots els secrets de les seves obres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes