L’SC del Garraf i Vilanova i la Geltrú fa una sessió de foment de bones pràctiques en l’atenció oral dels clients

Socioeconòmic

L’Institut Municipal d’Educació i Treball i el Servei de Català del Garraf i de Vilanova i la Geltrú (CNL de l’Alt Penedès i el Garraf) han signat un conveni de col·laboració per fomentar l’ús de la llengua catalana en l’àmbit de la formació i l’ocupació.

Una de les actuacions que impulsaran conjuntament les dues institucions és una sessió per a persones emprenedores, empresaris en actiu i personal autònom en què es reflexionarà sobre la importància d’incorporar bones pràctiques lingüístiques en l’atenció oral dels clients, tenint en compte els drets lingüístics dels ciutadans i les expectatives que tenen en les seves relacions de consum. També es presentaran recursos pràctics perquè el personal que fa atenció al públic en un establiment tingui un perfil adequat al seu lloc de treball.

Aquesta sessió té el suport de l’ADEG, la delegació a Vilanova i la Geltrú de la Cambra de Comerç de Barcelona, Viu Comerç, el Servei d’Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat Penedès-Garraf i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

La llengua als negocis. Bones pràctiques en l’atenció oral dels clients tindrà lloc el dilluns 20 de maig, de 9 a 2/4 d’11 del matí, a la sala d’actes de l’IMET (carrer de la Unió, 81-87).
Cal inscriure’s a la sessió prèviament trucant al telèfon de l’IMET 93 814 04 40 o bé enviant un missatge a l’adreça electrònica clubemprendre(ELIMINAR)@imet.cat

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Vols compartir aquesta notícia?