Sessió de presentació dels serveis que ofereix el Centre de Normalització Lingüística als associats de la Cambra de Comerç de Vilanova i la Geltrú

Socioeconòmic

Dimecres dia 16 de febrer, en el marc d’un curs sobre Màrqueting operatiu per a la PIME, el Centre de Normalització Lingüística de l’Alt Penedès i el Garraf va fer una presentació dels serveis que ofereix per facilitar l’ús del català en les petites i mitjanes empreses.

Informació dins de l’oferta de formació de la Cambra de Comerç de Vilanova i la Geltrú

Fruit dels contactes recents amb el nou president de la Cambra de Comerç de Vilanova i la Geltrú, Sr. Amadeu Pujol, el CNL ha estat convidat a fer una sessió de presentació als assistents en una sessió de màrqueting, relacionada també amb aspectes de comunicació amb els clients i conduïda pel Sr. Mario Valls, expert en màrqueting relacional.

Aquesta primera presentació es podrà anar repetint en altres jornades de formació organitzades per la Cambra de Vilanova i la Geltrú amb la idea d’impulsar el coneixement dels serveis de què disposen els comerços, les empreses de serveis i els establiments de restauració de la comarca per incorporar i ampliar l’ús del català en la seva imatge i en la seva relació amb els clients.

Guia de serveis per a l’empresa i Guia de serveis per al comerç

Les 40 persones assistents a la sessió del dia 16 van rebre un díptic informatiu sobre les prestacions del Consorci per a la Normalització Lingüística al sector socioeconòmic. També es va explicar que la Cambra de Comerç de Vilanova i la Geltrú farà difusió entre tots els seus associats del butlletí electrònic Portes Obertes que edita el CNL, el segon número del qual sortirà a finals de mes.


 

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Vols compartir aquesta notícia?