Primera tramesa del butlletí electrònic Portes Obertes, dirigit al sector socioeconòmic

Socioeconòmic

Portes obertes es tramet a les organitzacions, empreses, establiments i comerços de l’Alt Penedès i el Garraf.

El CNL de l’Alt Penedès i el Garraf ha editat i tramès el primer número del butlletí electrònic Portes obertes, dirigit bàsicament a les organitzacions del sector socioeconòmic, empreses de serveis, establiments de restauració i comerços i als organismes oficials que treballen en aquest àmbit a les comarques de l’Alt Penedès i el Garraf. Es tracta del primer butlletí electrònic monogràfic de temes de llengua i empresa que edita el Consorci per a la Normalització Lingüística i pretén presentar periòdicament informacions i recursos pensats per facilitar l’ús del català en la comunicació escrita i oral.

Contingut

El butlletí s’estructura en quatre seccions diferents: Recursos per a la comunicació escrita, Recursos per a la comunicació oral, Bones pràctiques i Notícies de llengua. En cadascuna de les entrades de cada apartat hi ha resums breus amb enllaços per ampliar les informacions o accedir als recursos concrets que es presenten (traductors en línia, cursos a la xarxa, etc.).

Aquesta eina ha estat pesada, de fet, per difondre les facilitats que hi ha per incorporar o ampliar l’ús del català en els negocis, sobretot, en la relació amb els clients. I també vol posar èmfasi en la importància d’incorporar un enfocament de responsabilitat social empresarial amb relació als usos lingüístics.

Periodicitat i subscripcions

Portes Obertes s’enviarà cada dos mesos i s’ha demanat la col·laboració de les organitzacions del sector per difondre el butlletí a tots els seus associats.

Per rebre’l, cal adreçar-se a aquesta adreça electrònica: penedesgarraf(ELIMINAR)@cpnl.cat
 

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Vols compartir aquesta notícia?