Comença una nova edició del Voluntariat per la llengua a l’escola Pau Boada, de Vilafranca

Voluntariat per la llengua > Nova edició

Una desena de persones, entre voluntaris i aprenents, van assistir a l'acte de presentació de la vuitena edició del VxL en aquest centre educatiu

El 18 de novembre passat es va iniciar una nova edició del Voluntariat per la llengua (VxL) a l'escola Pau Boada, de Vilafranca del Penedès. A més de les 10 persones, entre voluntaris i aprenents, que van participar en la presentació d'aquesta vuitena edició, també hi van assistir la directora de l'escola, Imma Badell, i la dinamitzadora del programa a l'Alt Penedès, Gemma Garcia, que va presentar el programa i va donar la informació i les orientacions a les parelles lingüístiques que iniciaran les trobades. També va repartir els materials que seran el suport per a les converses entre voluntaris i aprenents.

17 participants

Així doncs, a partir de la data de presentació, 17 persones (6 voluntaris i 11 aprenents), començaran les trobades per conversar en català una hora a la setmana, durant deu setmanes. Pel que fa a les aprenentes, el fet de formar parelles del VxL a l'escola coincideix amb la necessitat de practicar el català fora de l'aula de les alumnes del curs de català que s'imparteix al centre.

Com en les altres ocasions, el programa ofereix la possibilitat d'organitzar parelles lingüístiques entre pares i mares de l'escola, i també amb persones vinculades al barri de l'Espirall, Associació Gent del Barri.

Des de l'any 2018, l'escola Pau Boada forma part de les entitats i organismes adherits al VxL que donen suport al programa.

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Vols compartir aquesta notícia?