L’SLC de Sant Pere de Ribes a les Roquetes celebra el final del trimestre homenatjant Brossa

Llengua i cultura > Commemoracions literàries > Any Joan Brossa

Una quarantena de persones, entre infants i adults, van gaudir de l'espectacle "Brosset" a la Biblioteca Josep Pla, de les Roquetes.

L'11 de desembre, a la Biblioteca Josep Pla de les Roquetes, els alumnes de català de les Roquetes van cloure el primer trimestre dels cursos veient el muntatge "Brosset", de la companyia Teatre a l'Aula. Es tracta d'un espectacle visual i poètic, on es convida a gaudir de la música, la màgia i el valor de les lletres i els objectes, que ens ajuden a recrear l'especial món plàstic del poeta. A més a més dels alumnes, altres persones també van gaudir de la representació, fins arribar a una quarantena d'assistents que van omplir la sala de la biblioteca.

Any Brossa

Prèviament, a les classes s'havia treballat el món poètic i artístic del poeta, fundador del grup artístic avantguardista "Dau al set". I l'espectacle, que transcorre d'una forma senzilla i propera, amb música i cançons compostes especialment per a l'obra amb lletres dels poemes de l'autor, va agradar molt al públic assistent.

D'aquesta manera, el Servei Local de Català de Sant Pere de Ribes a les Roquetes s'afegia als actes de commemoració del centenari del naixement de Joan Brossa que s'han dut a terme a tot Catalunya durant el 2019.


Els alumnes i la professora dels cursos de català de les Roquetes un cop finalitzat l'espectacle "Brosset".

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Vols compartir aquesta notícia?