Set anys de la publicació del butlletí Portes Obertes, adreçat als comerços i empreses

Socioeconòmic

Portes obertes es tramet a les organitzacions, empreses, establiments i comerços de l'Alt Penedès i el Garraf.

El CNL de l'Alt Penedès i el Garraf va editar el primer número del butlletí electrònic Portes Obertes el desembre de 2010, amb l'objectiu de difondre idees i recursos comunicatius per millorar la imatge corporativa i l'atenció al públic en català de les empreses de serveis, els establiments de restauració i els comerços de la comarca de l'Alt Penedès i la del Garraf.

Contingut

El butlletí s'estructura en quatre seccions diferents: Recursos per a la comunicació escrita, Recursos per a la comunicació oral, Bones pràctiques i Notícies de llengua.  En cadascuna de les entrades d'aquests apartats hi ha descripcions breus d'eines o d'iniciatives relacionades amb l'objectiu de la publicació. Conté també enllaços per ampliar les informacions o accedir als recursos concrets que es presenten (traductors en línia, cursos a la xarxa, etc.).

Periodicitat i subscripcions

Portes Obertes s'ha tramès ininterrompudament cada dos mesos des del primer número i en aquests moments, set anys després, se n'han publicat 40 números. Es pot consultar qualsevol dels exemplars editats fins ara amb els sumaris corresponents en aquest enllaç del web del CNL:
/xarxa/cnlaltpenedes/publicacions.html

Pel que fa al nombre de subscriptors, s'ha passat dels 134 subscriptors inicials als 1.082 que han rebut l'última tramesa de gener de 2018. En el creixement del nombre de destinataris hi han col·laborat també les organitzacions empresarials de les nostres comarques, que n'han fet difusió repetidament.

Per rebre'l, cal adreçar-se a aquesta adreça electrònica: penedesgarraf(ELIMINAR)@cpnl.cat

Compte de Twitter Portes Obertes

A més a més, al juliol de 2014 es va crear un compte de Twitter Portes Obertes per difondre diàriament informacions sobre llengua relacionades amb el món dels negocis.

L'activitat en aquest compte durant l'últim any ha estat la següent:

El Consorci per a la Normalització Lingüística treballa amb tots els sectors de la societat: empreses privades, empreses de caràcter públic, administracions i organitzacions. En concret, per al sector dels negocis hi ha previstos recursos i serveis específics per millorar l'atenció en català dels clients dels comerços i de les empreses de serveis.

Per contactar amb els serveis lingüístics de les comarques del Garraf i de l'Alt Penedès, consulteu aquest enllaç.

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Vols compartir aquesta notícia?