Bona valoració de la sessió de comunicació al curs "Idees pràctiques per portar la teva empresa” a Vilanova i la Geltrú

Socioeconòmic

Els 20 assistents a la sessió de comunicació fan una valoració molt positiva de la sessió, que els ha servit per reflexionar sobre la llengua amb què cal atendre els clients.

En el marc dels tallers del Club Emprendre organitzats per l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, al mes de novembre s'ha organitzat un curs de tres jornades sobre "Idees pràctiques per portar la teva empresa", impartit pels tècnics de la Mancomunitat Penedès-Garraf, en què s'ha ofert també un espai per reflexionar sobre la llengua amb què cal atendre els clients.

El contingut de la sessió "En quina llengua hem de parlar amb els clients?", conduïda per una tècnica del Servei de Català de Vilanova i la Geltrú, s'ha concretat en tres apartats diferents: explicació de la normativa lingüística vigent que afecta les empreses, mitjançant els materials de la campanya "Català i empresa. Ja estàs al dia?"; presentació de diverses campanyes que s'han dut a terme en el sector empresarial de la comarca del Garraf i dels beneficis que se n'han obtingut; finalment, oferiment dels recursos i serveis disponibles perquè les empreses incorporin el català a la seva política de comunicació amb més facilitat i amb més garanties de qualitat.

A la sessió hi han assistit 20 emprenedors, que han rebut un exemplar del catàleg "8 raons perquè l'empresa parli català" i que han puntuat fins a vuit aspectes de la qualitat de la sessió, amb una qualificació global de 3,44 sobre 4.

D'aquest curs, organitzat per l'IMET i la Mancomunitat Penedès-Garraf, amb el suport del Departament d'Empresa i Ocupació, Catalunya Emprèn i el fons social europeu, se'n fan edicions locals al llarg de l'any. Esperem, doncs, que aquesta col·laboració iniciada a Vilanova i la Geltrú tingui continuïtat en el futur i es pugui fer extensible a altres municipis.

Es pot consultar el programa del curs al següent enllaç.

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Vols compartir aquesta notícia?