Curs "Idees pràctiques per portar la teva empresa” a Vilanova i la Geltrú

Socioeconòmic

Organitzat per l'IMET, amb la participació del CNL de l'Alt Penedès i el Garraf, el curs també tractarà de la comunicació amb els clients

En el marc dels tallers del Club Emprendre organitzats per l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, al mes de novembre s'organitzarà un curs de tres jornades sobre "Idees pràctiques per portar la teva empresa", en què hi haurà un espai per reflexionar sobre la llengua amb què cal atendre els clients.

L'objectiu del curs és dotar les persones assistents d'un coneixement inicial per tenir en compte tots els aspectes relacionats amb la posada en marxa d'una iniciativa empresarial, com ara el pla d'empresa, el pla comercial, les inversions i el finançament, la fiscalitat o els ajuts, entre d'altres. Per això, un dels aspectes que formen part del programa del curs és la legislació lingüística que afecta les empreses; les recomanacions que poden ajudar els assistents a tenir una relació millor amb la clientela, i el suport que els ofereix el Consorci per a la Normalització Lingüística per posar-les en pràctica.

El curs es farà a la seu de l'IMET.Club Emprendre (carrer de la Unió, 81-87, de Vilanova i la Geltrú), el 3, 5 i 10 de novembre, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia, i és gratuït. L'organitza l'IMET i la Mancomunitat Penedès-Garraf, amb el suport del Departament d'Empresa i Ocupació, Catalunya Emprèn, el fons social europeu i el Centre de Normalització Lingüística de l'Alt Penedès i el Garraf.

Es pot consultar el programa del curs al següent enllaç.

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Vols compartir aquesta notícia?