Alumnes de Sant Pere de Ribes fan pràctiques en un comerç parlant de jocs i joguines

Socioeconòmic

Alumnes de l'Elemental 2 de Sant Pere de Ribes i la  professora  del curs van visitar La botigueta del racons, un establiment col·laborador del VxL i adherit a la campanya I tu, jugues en català?.

Maria Moragues, propietària de La botigueta dels racons i dissenyadora de molts dels jocs que ven, va explicar quina és la filosofia dels jocs i joguines que té al seu establiment: educatius, fabricats a prop, fets amb materials com la fusta i sempre que sigui possible, en català. També va explicar algunes curiositats dels jocs i altres productes de la botiga, la importància creixent dels turistes a Sant Pere de Ribes i com aquests busquen un producte de qualitat i vinculat a la cultura del país,  els jocs que ella ha creat relacionats amb els balls populars de Ribes, etc.

Tot això va permetre repassar els noms dels jocs que s'han treballat a classe i poder utilitzar el català fent preguntes sobre l'establiment i sobre dissenys. Agraïm a la Maria l'estona que ens va dedicar. Segur que ajudarà els aprenents a usar el català fora de classe.

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Vols compartir aquesta notícia?