L’SC del Garraf i Vilanova i la Geltrú publica un “Apunt de llengua” al butlletí Flaix Emprendre, adreçat a emprenedors

Socioeconòmic

La col·laboració del Servei de Català al butlletí electrònic de l’Institut Municipal d’Educació i Treball (IMET) es va iniciar fa un any

Al gener del 2013 el Servei de Català (SC) del Garraf i Vilanova i la Geltrú va començar a publicar un “Apunt de llengua” al butlletí Flaix Emprendre que edita l’Institut Municipal d’Educació i Treball de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. En aquests apunts relacionats amb la llengua catalana es difonen aspectes relacionats amb terminologia i criteris lingüístics per millorar la documentació escrita de les empreses i comerços i, també, es donen a conèixer aspectes legals relacionats amb l’ús del català al món dels negocis i recomanacions per ampliar-hi la presència d’aquesta llengua.

En un any, s’han publicat 10 entrades, que han arribat mensualment als 1.700 subscriptors que té el butlletí Flaix Emprendre. A més a més, el Club emprendre, format per redactors d’aquest butlletí, també ha difós altres informacions publicades al butlletí del CNL de l’Alt Penedès i el Garraf Portes Obertes.

La col·laboració mútua, més enllà de la difusió d’informacions en els mitjans digitals, s’ha estès també a l’organització conjunta d’una sessió de bones pràctiques en l’atenció oral dels clients, que es va fer al maig. Aquests acords queden reflectits al conveni de col·laboració que van signar els dos organismes el mes de març de 2013.

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Vols compartir aquesta notícia?