El butlletí digital Portes Obertes, adreçat als comerços i empreses, compleix 3 anys

Socioeconòmic

Portes obertes es tramet a les organitzacions, empreses, establiments i comerços de l’Alt Penedès i el Garraf

El CNL de l’Alt Penedès i el Garraf va editar el primer número del butlletí electrònic Portes obertes el desembre de 2010, amb l’objectiu de difondre idees i recursos comunicatius per millorar la imatge corporativa i l'atenció al públic en català de les empreses de serveis, els establiments de restauració i els comerços de la comarca de l'Alt Penedès i la del Garraf.

Contingut

El butlletí s’estructura en quatre seccions diferents: Recursos per a la comunicació escrita, Recursos per a la comunicació oral, Bones pràctiques i Notícies de llengua. En cadascuna de les entrades d’aquests apartats hi ha descripcions breus d’eines o d’iniciatives relacionades amb l’objectiu de la publicació. Conté també enllaços per ampliar les informacions o accedir als recursos concrets que es presenten (traductors en línia, cursos a la xarxa, etc.).

Periodicitat i subscripcions

Portes Obertes s’ha tramès ininterrompudament cada dos mesos des del primer número i en aquests moments, tres anys després, se n’han publicat 18 números. Es pot consultar qualsevol dels exemplars editats fins ara en aquest enllaç del web del CNL:

/xarxa/cnlaltpenedes/portesobertes.html

Pel que fa al nombre de subscriptors, s’ha passat dels 134 subscriptors inicials als 728 que han rebut l’última tramesa de desembre de 2013. En el creixement del nombre de destinataris hi han col·laborat també les organitzacions empresarials de les dues comarques, que n’han fet difusió repetidament.

Per rebre’l, cal adreçar-se a aquesta adreça electrònica: penedesgarraf(ELIMINAR)@cpnl.cat

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Vols compartir aquesta notícia?