25 anys fent bategar el català

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 24 d'abril de 2013

L’SC de Vilafranca i l’Alt Penedès celebra Sant Jordi amb sardanes i un tast de menjars d’arreu del món

L’SC de Vilafranca i l’Alt Penedès celebra Sant Jordi amb sardanes i un tast de menjars d’arreu del món

El divendres 19 d’abril, les persones que participen al programa Voluntariat per la llengua i l’alumnat del cursos de català per a adults del Servei de Català de Vilafranca i l’Alt Penedès van celebrar la Diada de Sant Jordi fent un taller de sardanes i un tast de plats que es fan a diversos països del món.

Per començar la celebració, l’associació Vilafranca Sardanista va organitzar un taller per aprendre a ballar sardanes, al pati del col·legi de Sant Ramon; taller que van acabar uns quants components de la Cobla Catània explicant els elements principals de la cobla.

A continuació, i aprofitant que les persones que participen tant en el Voluntariat per la llengua com en els cursos procedeixen de cultures molt diverses, va tenir lloc la quarta edició de tastets gastronòmics d’arreu del món. Es tracta d’elaborar un plat que es faci habitualment en el país d’origen de la persona que el cuina, exposar-los tots en una taula i tastar-los.

Durant tot l’acte hi va haver un punt de recollida de llibres en català, els quals formaran part de la biblioteca del Servei de Català i es deixaran en préstec a alumnes i aprenents amb l’objectiu de promoure la lectura en aquesta llengua.

Aquesta activitat la va organitzar el Servei de Català de Vilafranca i l’Alt Penedès, amb la col·laboració del Col·legi de Sant Ramon, l’associació Vilafranca Sardanista, la Cobla Catània i el celler Vega de Ribes.


CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter