25 anys fent bategar el català

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 3 de novembre de 2011

El jutge Santiago Vidal parlarà del Tribunal Constitucional i els drets lingüístics, a Sant Sadurní d’Anoia

La conferència, organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia i el CNL de l’Alt Penedès i el Garraf, servirà per inaugurar els cursos de català i una nova edició del programa Voluntariat per la llengua.

El jutge Santiago Vidal parlarà del Tribunal Constitucional i els drets lingüístics, a Sant Sadurní d’Anoia

Sota el títol “El Tribunal Constitucional i els drets lingüístics en l’àmbit de l’ensenyament i la justícia”, el magistrat Santiago Vidal farà una conferència el dia 17 de novembre, a les 8 del vespre, a la Biblioteca Ramon Bosch de Noya.

L’acte, que serveix com a inauguració del primer quadrimestre dels cursos de català i del Voluntariat per la llengua, és organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia i pel Centre de Normalització Lingüística de l’Alt Penedès i el Garraf, per mitjà de l’Oficina de Català de la població.

Santiago Vidal

Santiago Vidal va néixer a Sant Sadurní d’Anoia l’any 1954. Es va llicenciar en Dret l’any 1976 i actualment és magistrat de Sala de la Secció Penal de l’Audiència Provincial de Barcelona.

Té una llarga carrera professional. Ha fet moltes publicacions en diferents revistes des de l’any 2003 fins ara i ha publicat llibres com ara Cooficialitat lingüística en el món de la justícia (2001) o In-Justícia (2002).

Ha estat professor de diversos cursos i seminaris al Col·legi d’Advocats de Barcelona, a la UAB, a l’Escola d’Administració Pública, etc. i ha col·laborat amb molts mitjans de comunicació: Avui, El Periódico, La Vanguardia, TV3, TVE, COM Ràdio, la SER, CAT Ràdio, etc.


CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes