25 anys fent bategar el català

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 20 de febrer de 2019

El Voluntariat per la llengua continua present a l’escola Pau Boada

Les parelles lingüístiques valoren les trobades que havien fet anteriorment  i es presenta una nova edició del Voluntariat per la llengua a l'escola Pau Boada, de Vilafranca del Penedès.

El Voluntariat per la llengua continua present a l’escola Pau Boada

El 5 de febrer es va presentar el programa Voluntariat per la llengua (VxL) a l'Escola Pau Boada. En aquest cas ha estat la tercera vegada que s'ofereix la possibilitat d'organitzar parelles lingüístiques entre pares i mares de l'escola, i també amb persones vinculades al barri de l'Espirall, Associació Gent del Barri.

Pel que fa a les aprenentes, el fet de formar parelles del VxL a l'escola coincideix amb la necessitat de practicar el català fora de l'aula de les alumnes del "Taller de llengua i socialització en l'entorn educatiu", que s'ofereix al centre.

Prèviament a la nova organització de parelles lingüístiques, voluntaris i aprenents van valorar com havia anat l'edició anterior i van fer suggeriments perquè les trobades fossin més productives.

Així doncs, a partir de la data de presentació, 14 persones (7 voluntaris i 7 aprenents), començaran les trobades per conversar en català 1 hora a la setmana, durant 10 setmanes.

A la convocatòria, hi van assistir la directora de l'escola, Imma Badell, i la dinamitzadora del programa a l'Alt Penedès, Gemma Garcia.

L'escola Pau Boada forma part de les entitats o organismes adherits al VxL que donen suport al programa.


Cliqueu la imatge per veure'n més fotografies.


CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter