25 anys fent bategar el català

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 29 de novembre de 2018

L'Ajuntament de Mediona continua donant suport al Voluntariat per la llengua

L'alcalde de l'Ajuntament de Mediona, Servand Casas, i el president del Consell del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Alt Penedès i el Garraf, Josep Moya, han signat la renovació de l'acord de col·laboració.

L'Ajuntament de Mediona continua donant suport al Voluntariat per la llengua

Promoció del Voluntariat

El conveni preveu que l'Ajuntament de Mediona col·laborarà a difondre el Voluntariat per la llengua (VxL) promovent i facilitant la participació en el programa de les persones que viuen a la població, proporcionant material i organitzant conjuntament amb el CNL activitats de difusió de la llengua i la cultura catalanes (per mitjà del Servei de Català de Vilafranca i l'Alt Penedès).

De la seva banda, el CNL informarà l'Ajuntament de les activitats que es duen a terme a la comarca de l'Alt Penedès, en general, i al municipi de Mediona, en particular, relacionades amb aquest programa i assessorarà les persones que vulguin participar en el VxL com a voluntaris o com a aprenents. També difondrà altres programes del Consorci per a la Normalització Lingüística que fomentin l'ús de la llengua catalana i la cohesió social.

6 anys

L'Ajuntament de Mediona es va adherir al programa Voluntariat per la llengua l'any 2012. Durant aquests 6 anys, al voltant de 40 persones, entre voluntaris catalanoparlants i aprenents de català, hi han participat formant parelles lingüístiques i trobant-se per conversar en aquesta llengua.


Josep Moya, president del Consell del CNL de l'Alt Penedès i el Garraf, i Servand Casas, alcalde de Mediona.


CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes