25 anys fent bategar el català

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 8 de novembre de 2018

Alumnes i voluntaris del CNL de l’Alt Penedès i el Garraf fan la Ruta Fabra a Barcelona

Per mitjà de la Ruta, van conèixer els episodis més rellevants de la vida i l'obra de Fabra visitant llocs emblemàtics de la capital catalana relacionats amb el Mestre.

Alumnes i voluntaris del CNL de l’Alt Penedès i el Garraf fan la Ruta Fabra a Barcelona

El grup del CNL de l'Alt Penedès i el Garraf, format per 20 persones -entre alumnes, participants en el Voluntariat per la llengua i professores-, va iniciar la Ruta Fabra a les 10 del matí, davant de l'emblemàtic bar Zurich de la plaça de Catalunya de Barcelona.

Es tracta d'una ruta cultural, a peu, que destaca els episodis més rellevants de la vida i l'obra de Pompeu Fabra. Consisteix a fer set parades relacionades amb la infància, els estudis i el lleure del Mestre, així com la seva relació amb L'Avenç, l'Ateneu, el Centre Excursionista de Catalunya i l'Institut d'Estudis Catalans (IEC).

A l'última parada, el grup va visitar l'Espai Fabra, que recull materials relacionats amb el Mestre Fabra procedents de l'Arxiu de l'IEC. La mostra palesa l'estreta vinculació del personatge amb aquesta institució. Els assistents es van interessar especialment per la col·lecció de diccionaris exposada a la vitrina de l'Espai.


Cliqueu la imatge per veure'n més fotografies.


CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes