25 anys fent bategar el català

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 2 d'octubre de 2018

L’Espai Social, la Confraria de Pescadors i el Foment Vilanoví renoven el suport al Voluntariat per la llengua

Els convenis de col·laboració els ha signat el president del Consell del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Alt Penedès i el Garraf, Josep Moya, amb el coordinador de l'Espai, Albert Llussà; amb el patró major de la Confraria, Jaume Carnicer, i amb el president del Patronat de la Fundació Privada Foment Vilanoví, Enric Ferrer, respectivament.

L’Espai Social, la Confraria de Pescadors i el Foment Vilanoví renoven el suport al Voluntariat per la llengua

Promoció del VxL

Els convenis preveuen que les tres entitats vilanovines col·laboraran a difondre el VxL promovent i facilitant la participació en el programa de les persones que hi estan vinculades, proporcionant material i organitzant conjuntament amb el CNL activitats de difusió de la llengua i la cultura catalanes (per mitjà del Servei de Català del Garraf i Vilanova i la Geltrú).

De la seva banda, el CNL informarà les entitats del programa VxL i de les activitats que es vagin duent a terme, assessorarà les persones de les entitats que vulguin participar-hi com a voluntaris o com a aprenents i facilitarà la incorporació dels seus membres als cursos de català que s'organitzen al Garraf i a l'Alt Penedès. També difondrà altres programes del Consorci per a la Normalització Lingüística que fomentin l'ús de la llengua catalana i la cohesió social i que siguin d'interès per a les entitats

Renovació

Les tres entitats de Vilanova han donat suport al VxL des de fa uns anys: la Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú, des de l'any 2009; l'Espai Social Vilanova, des del 2012, i el Foment Vilanoví, des del 2013. Aquest suport ha permès desplegar el programa VxL a la capital del Garraf i organitzar actes d'inici dels cursos de català i de sessions del VxL al local d'alguna d'aquestes entitats o bé fer activitats de difusió de la cultura catalana.


Albert Llussà, coordinador de l'Espai Social Vilanova, i Josep Moya, president del Consell de Centre.


Jaume Carnicer, patró major de la Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú, i Josep Moya , president del Consell de Centre.


Josep Moya, president del Consell de Centre, i Enric Ferrer, president del Patronat de la Fundació Privada Foment Vilanoví.


CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes