25 anys fent bategar el català

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 14 de maig de 2018

Alumnes del taller de llengua i socialització a l'escola Pau Boada fan una pràctica real

El taller s'emmarca dins del projecte Llengua i socialització de famílies en l'entorn educatiu, fruit d'un conveni entre el Departament d'Ensenyament, el Consorci per a la Normalització Lingüística i la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania.

Alumnes del taller de llengua i socialització a l'escola Pau Boada fan una pràctica real

El dimarts 8 de maig, els pares i mares que participen en el taller de llengua i socialització a l'escola Pau Boada van presentar la seva experiència en el seminari de coordinadors de llengua i cultura (CLIC) organitzat per les assessores LIC dels Serveis Educatius de l'Alt Penedès.

A proposta de la coordinadora LIC de l'escola, van intervenir en el seminari per explicar què són aquests tallers i què es fa a les classes de català impartides per tècniques del Servei de Català de Vilafranca i l'Alt Penedès.

Els alumnes es van presentar, van explicar què havien après i per què consideraven que les classes havien estat profitoses. Amb les dificultats pròpies d'una persona que ha fet un curs inicial de català, es van poden explicar mínimament i van transmetre l'interès i la importància dels progressos que han fet per poder ajudar els seus fills, entendre millor els missatges que els arriben de l'escola, participar en les activitats que l'escola proposa a les famílies i parlar una mica en català a casa. Alhora, la mare voluntària, una jove exalumna de la mateixa escola, va reafirmar la il·lusió que li havia fet participar en aquest projecte i la importància que tenia per al progrés personal i familiar de cada alumne.

La idea general dels alumnes és que volen continuar aprenent català perquè amb un curs no n'hi ha prou.


Els pares i mares de l'Escola Pau Boada amb la professora del taller


Pràctica real del taller Llengua i socialització de famílies en l'entorn educatiu, feta als Serveis Educatius de l'Alt Penedès


CNL de l'Alt Penedès i el Garraf
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes