25 anys fent bategar el català

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 21 de març de 2018

Sessió ‘Què sabem del català?’ als cursos d’acolliment de Vilanova i la Geltrú

Presentació de l'origen i la realitat social del català a persones nouvingudes.

Sessió ‘Què sabem del català?’ als cursos d’acolliment de Vilanova i la Geltrú

Des del 2016 el Servei de Català del Garraf i Vilanova i la Geltrú participa amb una sessió d'una hora sobre la llengua catalana en els cursos d'acolliment organitzats per l'Ajuntament de la ciutat, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.

En aquestes sessions es presenta el nombre de parlants del català, l'àrea geogràfica en què es parla, quins són els coneixements lingüístics de la població catalana i també es tracten altres qüestions com ara l'origen històric de la llengua i la descripció de la situació actual en un context de gran diversitat lingüística i cultural. Finalment, es presenten els recursos disponibles per aprendre català a la ciutat.

El 20 de març ha tingut lloc una de les 7 sessions del curs 'Coneixement de la societat catalana', de 15 hores de durada, que s'està duent a terme, en el marc de la qual s'ha fet la presentació sobre el català. A la presentació hi han assistit 12 persones d'orígens diversos.

Cada any s'organitzen dues edicions del curs d'acolliment. Aquesta col·laboració es manté des de fa dos anys perquè el Servei de Convivència i Equitat de l'Ajuntament i el Servei de Català la valoren molt positivament.


CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes