25 anys fent bategar el català

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 23 de febrer de 2018

Sant Pere de Ribes posa a prova la creativitat

El CNL de l'Alt Penedès i el Garraf i l'associació de comerciants Fem Ribes organitzen la tercera edició del concurs "Relats per al cafetó"

Sant Pere de Ribes posa a prova la creativitat

El concurs premia el millor relat, real o fictici, que tingui relació amb la restauració o el sector comercial del municipi. Es tracta d'una fórmula molt interessant que uneix dos àmbits: la comunicació escrita en català i el sector socioeconòmic.

Les narracions han de tenir un màxim de 400 paraules i han de complir uns requisits formals (lletra Arial, cos 12 i a doble espai). Les obres es poden lliurar del 19 de febrer al 31 de març, a la bústia femribes.relatsxlcafeto@gmail.com. En joc hi ha 100 euros en tiquets regals per gastar als comerços adherits a l'associació Fem Ribes.

Actuacions com aquesta refermen l'eix que estableix el programa Llengua i Empresa del Consorci per a la Normalització i, alhora, posen en valor el domini i la qualitat de la llengua catalana escrita del públic en general.

A través del concurs, doncs, s'aconsegueix un doble objectiu: promoure l'ús de la llengua catalana i incentivar el comerç local, una manera d'unificar cultura i territori que contribueix a generar vincles forts entre els diferents sectors del municipi.

En l'edició de l'any passat, el guanyador fou l'escriptor local Josep Mesia.


Acte de lliurament de premis de l'edició del 2017.


CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes