25 anys fent bategar el català

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 8 de febrer de 2018

L’Agrupació Sardanista Anella Oberta i el Cor L’Espiga renoven el suport al Voluntariat per la llengua a Cubelles

Els convenis els ha signat el president del Consell del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Alt Penedès i el Garraf, Josep Moya, amb la presidenta de l'Agrupació Sardanista Anella Oberta, Francesca Sol, d'una banda, i amb la presidenta del Cor L'Espiga de Cubelles, M. Teresa Joval, de l'altra.

L’Agrupació Sardanista Anella Oberta i el Cor L’Espiga renoven el suport al Voluntariat per la llengua a Cubelles

Promoció del VxL

Els convenis preveuen que tant l'Anella Oberta com el Cor L'Espiga col·laboraran a difondre el VxL promovent i facilitant la participació en el programa de les persones vinculades a les entitats, proporcionant material i organitzant conjuntament amb el CNL activitats de difusió de la llengua i la cultura catalanes (per mitjà del Servei de Català del Garraf i Vilanova i la Geltrú).

De la seva banda, el CNL informarà les entitats del programa VxL i de les activitats que es vagin duent a terme, assessorarà les persones de l'Anella Oberta i del Cor L'Espiga que vulguin participar-hi com a voluntaris o com a aprenents i facilitarà la incorporació dels membres de les entitats als cursos de català que s'organitzen al Garraf i a l'Alt Penedès.

Renovació

Tant el Cor L'Espiga de Cubelles com l'Agrupació Sardanista Anella Oberta són entitats adherides al VxL des de fa uns anys: la primera des de l'any 2014 i la segona, des del 2015. D'aleshores ençà, aquestes entitats cubellenques i el CNL han mantingut una intensa relació. Aquest fet ha permès organitzar, junt amb altres entitats de la població i la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament, activitats molt diverses com, per exemple, les Tertúlies al Punt de Trobada, el tercer dijous de cada mes.

L'octubre de 2017, el Centre Social de Cubelles va acollir l'exposició "A dues veus. Retrats de converses en català", creada pel mateix CNL de l'Alt Penedès i el Garraf per fer conèixer el VxL a través del testimoni dels seus protagonistes.


Francesca Sol, presidenta de l'Agrupació Sardanista Anella Oberta, i Josep Moya, president del Consell de Centre.


M. Teresa Joval i Josep Marcillas, presidenta i vicepresident del  Cor L'Espiga de Cubelles.


CNL de l'Alt Penedès i el Garraf
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes