25 anys fent bategar el català

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 5 de febrer de 2018

El Voluntariat per la llengua es reprèn a Sant Quintí de Mediona

El dia 30 de gener va tenir lloc la presentació d'una nova edició de parelles lingüístiques que participaran en el Voluntariat per la llengua (VxL) a Sant Quintí de Mediona. L'acte, que va tenir lloc a l'escola Joan Grau Minguell, va acollir 17 persones.

El Voluntariat per la llengua es reprèn a Sant Quintí de Mediona

A l'acte hi van assistir l'alcalde del municipi, Pol Pagès, i la regidora Carme Medina, que van donar la benvinguda als assistents. La dinamitzadora del programa a l'Alt Penedès, Gemma Garcia, va presentar el programa i va donar les orientacions a les parelles lingüístiques que iniciaran la nova edició del VxL. També va repartir els materials que seran el suport de les converses de voluntaris i aprenents.

Continuïtat

En aquesta nova edició, hi haurà un total de 20 persones que s'organitzaran en parelles o trios per conversar en català. Es tracta de parelles que continuen de l'edició anterior o bé parelles que inicien un període nou. A partir d'aquesta data de la presentació, les parelles quedaran per fer les trobades, amb el compromís de conversar en català una hora a la setmana, durant deu setmanes.

Aquest acte ha estat possible gràcies a la col·laboració del programa "Parlem-ne", que promou el Consell Comarcal de l'Alt Penedès, i de l'Ajuntament de Sant Quintí de Mediona. Des de l'any 2009 l'Ajuntament està adherit al VxL. El programa és present al municipi renovant edicions periòdicament i organitzant parelles lingüístiques entre voluntaris i aprenents de la població.


CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes