25 anys fent bategar el català

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 9 de gener de 2018

Presentació del Voluntariat per la llengua a Avinyonet

El dia 13 de desembre va tenir lloc una nova presentació del programa Voluntariat per la llengua (VxL) a Avinyonet. L'acte, que va tenir lloc al Casal de la Gent Gran, va acollir 14 persones.

Presentació del Voluntariat per la llengua a Avinyonet

La trobada, que tenia com a objectiu difondre el VxL entre la població, la va presentar la dinamitzadora del programa a l'Alt Penedès, Gemma Garcia. Durant l'acte es va donar informació general del VxL i també es van organitzar dues parelles lingüístiques. Aquestes voluntàries i aprenentes  van rebre les orientacions i els materials de suport per a les converses, i a partir d'aquest mes de gener, començaran a fer les trobades per parlar en català, una hora a la setmana, durant deu setmanes.

A la sessió, també hi va participar la professora dels cursos de català del programa "Parlem-ne", Empar Cachá, que promou entre el seu alumnat la pràctica lingüística com a complement de les classes.

Tot l'any

El VxL és obert durant tot l'any i hi pot participar tothom que sigui major d'edat i tingui disponible una hora a la setmana per fer una trobada amb una altra persona per conversar en català. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer directament al Servei de Català de Vilafranca i l'Alt Penedès (c. de Pere el Gran, 32), en els horaris d'atenció al públic: de dilluns a divendres, de les 10 del matí a la 1 del migdia.

El VxL és present al municipi d'Avinyonet del Penedès des de l'any 2010, gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament  i del programa "Parlem-ne" que promou el Consell Comarcal de l'Alt Penedès.


CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes