25 anys fent bategar el català

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 19 de desembre de 2017

Alumnes, voluntaris i aprenents de Vilafranca visiten l’exposició de pessebres

Una vintena de persones, entre voluntaris, aprenents i alumnes dels cursos de català, van visitar els pessebres que s'exposen anualment a la capella dels Dolors de Vilafranca del Penedès.

Alumnes, voluntaris i aprenents de Vilafranca visiten l’exposició de pessebres

La visita es va fer a les envistes de Nadal, el 14 de desembre, i la va guiar Joan Carles Acedo, membre de l'Associació de Pessebristes de Vilafranca. Tenia com a objectiu donar a conèixer l'Associació i contemplar els diorames nadalencs que formen l'exposició. Les persones que hi van participar també van poder veure un vídeo sobre el procés de construcció dels diferents diorames.

L'Associació de Pessebristes de Vilafranca és una entitat sense ànim de lucre que es va crear l'any 1951 amb l'objectiu de mantenir i promoure el pessebre com a tradició popular i com a creació artística. També vol fomentar el treball artesanal i protegir la tradició i el patrimoni de l'art pessebrista.

Els assistents van poder admirar i gaudir, a través del vidre, tota la riquesa plàstica que hi ha dins de cada diorama, que transporta en una altra època i realitat.


CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes