25 anys fent bategar el català

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 14 de desembre de 2017

L’SLC de Sant Pere de Ribes lliura els premis del concurs “Endevina-la!” a Ribes i a les Roquetes

Per decidir les persones que han guanyat els diferents premis s'ha fet un sorteig amb les butlletes que s'han recollit als establiments comercials de Ribes i de les Roquetes que han col·laborat a organitzar el concurs.

L’SLC de Sant Pere de Ribes lliura els premis del concurs “Endevina-la!” a Ribes i a les Roquetes

Ribes

A Ribes el concurs s'ha organitzat, per segon any, conjuntament amb l'Associació de comerciants Fem Ribes i hi han participat 29 establiments, majoritàriament comerços associats a Fem Ribes i establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua. S'han recollit 254 butlletes que tenien la solució als diferents jeroglífics que mostraven els aparadors dels establiments participants. Pel que fa a participants, han respost una, unes quantes o totes les butlletes un total de 126 persones.

El dia 17 de novembre, a la seu de Fem Ribes es va fer el sorteig i el dia 22 del mateix mes es va fer el lliurament de premis als establiments comercials que havien proporcionat la butlleta als guanyadors. El premi infantil ha estat per a David Hernández Ríos; el premi adult, per a Montserrat Mirabent Fullera, i el premi de participació, per a Gael Parra Camps. Els dos primers premis consisteixen en 50€ en vals regal a botigues participants adherides a Fem Ribes, i el tercer, un obsequi de productes i promocions de les botigues participants.

  
La guanyadora del premi adult del concurs de Ribes, amb la presidenta de Fem Ribes, i el guanyador del tercer premi, un obsequi de productes i promocions de les botigues participants.

Les Roquetes

A les Roquetes el concurs s'ha organitzat, per segon any, conjuntament amb la Unió de Comerciants i Empresaris de les Roquetes (UCER) i hi han participat 22 establiments, majoritàriament comerços associats a la UCER i establiments col·laboradors del VxL. S'han recollit 187 butlletes amb la solució als diferents jeroglífics que mostraven els aparadors dels establiments participants. Pel que fa a participants, han respost una, unes quantes o totes les butlletes un total de 48 persones.

El dia 11 de desembre, al Servei de Català a les Roquetes es va fer el sorteig i el dia 13 del mateix mes es va fer el lliurament de premis per part del regidor de Cultura, Josep Moya, i la secretària de la UCER, Felisa Sánchez. El premi infantil ha estat per a Verònica Jove i el premi adult, per a Ainhoa Cortés Cabrer. Els dos premis consisteixen en 25€ en vals regal a botigues participants adherides a la UCER.


Les dues guanyadores del concurs a les Roquetes, amb el regidor de Cultura i la secretària de la UCER.


CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes