25 anys fent bategar el català

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 22 de novembre de 2017

David Vila presenta el seu últim recull de contes “Roba estesa” a Sitges

L'acte es va fer a la Biblioteca Roig i Raventós i va servir per inaugurar els cursos de català i presentar una nova edició del programa Voluntariat per la Llengua a la població del Garraf.

David Vila presenta el seu últim recull de contes “Roba estesa” a Sitges

Laura Verdejo, responsable de l'Oficina de Català de Sitges, va obrir l'acte per presentar l'escriptor i dinamitzador lingüístic David Vila i Ros, autor de "Roba estesa". L'escriptor va parlar sobre el seu interès pel conte com a experiència literària, destacant-ne la brevetat i la simplicitat com a elements que atrapen el lector. Explicà que les seves històries neixen d'experiències quotidianes passades pel sedàs de la literatura. Tot seguit, va llegir alguns dels contes del llibre; una tria ben representativa que va fer les delícies dels assistents: històries quotidianes abordades des de l'humor i  la sorpresa, amb un punt de poesia i  reivindicació, que van motivar  la curiositat i les intervencions del públic assistent.

L'acte va comptar també amb la presència de la regidora de Cultura, Rosa Tubau, que va destacar la importància de fer servir el català amb naturalitat per contribuir a estendre l'ús social de la de la nostra llengua.


Cliqueu la imatge per veure'n més fotografies.


CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes