25 anys fent bategar el català

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 9 de novembre de 2017

“Endevina-la!” jugant amb el català, a les Roquetes

El dilluns 13 de novembre comença l'"Endevina-la!", un joc per resoldre jeroglífics que el SC de Sant Pere de Ribes organitza a les Roquetes, amb la col·laboració de la UCER i els establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua d'aquesta població.

“Endevina-la!” jugant amb el català, a les Roquetes

El Servei de Català (SC) de Sant Pere de Ribes, la Unió de Comerciants i Empresaris de les Roquetes (UCER) i establiments adherits al programa Voluntariat per la Llengua (VxL) posen en marxa el joc lingüístic "Endevina-la!", que pretén promoure l'ús de la llengua catalana a les botigues d'una manera lúdica, engrescadora i que propiciï que la gent vagi als establiments comercials per participar-hi. Aquesta és la segona edició del concurs que s'organitza a les Roquetes.

Resoldre jeroglífics

L'"Endevina-la!" es durà a terme en  comerços associats a la UCER o col·laboradors del VxL, i s'hi podrà participar del 13 al 30 de novembre. Els establiments participants tindran exposat a l'aparador un cartell amb un dels jeroglífics del concurs.

El joc consisteix a resoldre el jeroglífic, entrar a la botiga i demanar una butlleta de participació, omplir-la amb la solució corresponent i deixar-la a la mateixa botiga. Hi haurà un jeroglífic a cada botiga, i se n'hauran d'endevinar 5 per tenir opcions de rebre un  premi.

Premis

El dia 11 de desembre, a la 1 del migdia, al Servei Local de Català de les Roquetes (Aulari Blanc), es farà el sorteig per conèixer els guanyadors.

Hi haurà dos premis: el primer se sortejarà entre els participants menors de 12 anys que hagin encertat 5 jeroglífics o més i el segon, entre els majors de 12 anys que també n'hagin encertat com a mínim 5 . Els premis consisteixen en 25€ en vals regal (diners UCER) que es podran canviar a les botigues participants adherides a la Unió de Comerciants i Empresaris de les Roquetes.

Un jeroglífic és un enigma que consta d'una pregunta o frase introductòria que s'ha de contestar o completar interpretant els símbols, les lletres o les paraules que hi ha dins d'un requadre.


CNL de l'Alt Penedès i el Garraf
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes