25 anys fent bategar el català

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 17 de març de 2016

El Servei de Català del Garraf i Vilanova i la Geltrú organitza el curs “Català a taula”

"Català a taula" té una durada de 20 hores i s'adreça a cambrers no catalanoparlants perquè puguin resoldre en català les necessitats bàsiques del seu àmbit laboral.

El Servei de Català del Garraf i Vilanova i la Geltrú organitza el curs “Català a taula”

En el marc del conveni signat entre el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona per col·laborar en projectes de foment de la llengua catalana, el Servei de Català del Garraf i Vilanova i la Geltrú ha organitzat un curs de nivell inicial de 20 hores anomenat "Català a taula". El curs s'ha impartit del 16 de febrer al 15 de març de 2016 al Centre Cívic La Sardana. S'hi han inscrit 14 persones que treballen en establiments de Vilanova i la Geltrú i de Sitges.

Durant les 20 hores del curs s'ha treballat el vocabulari i les estructures bàsiques per atendre els clients d'un bar o restaurant en llengua catalana a partir d'un material específic elaborat pel Consorci per a la Normalització Lingüística.

La difusió d'aquest curs es va fer amb la col·laboració d'organitzacions que treballen habitualment en el sector de la restauració: Node Garraf, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el Gremi d'Hostaleria de Vilanova i el Gremi d'Hostaleria de Sitges.

Aquesta formació està emmarcada en el projecte de promoció de la qualitat lingüística als restaurants del CNL de l'Alt Penedès i el Garraf, que es va començar a presentar als establiments del sector a finals del 2015 i que pretén millorar la qualitat de la comunicació escrita en català i garantir una bona atenció oral dels clients en aquest sector tan significatiu en els municipis costaners.


CNL de l'Alt Penedès i el Garraf
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes