25 anys fent bategar el català

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 649 notícies disponibles
Divendres, 12 d'abril de 2019

Brosset, espectacle de màgia i poesia per commemorar l'Any Brossa a Sant Sadurní

Brosset, espectacle de màgia i poesia per commemorar l'Any Brossa a Sant Sadurní Una quarantena de persones, que incloïen infants i adults, van disfrutar de la "màgia" de Brossa a la Biblioteca Ramon Bosch de Noya.
Divendres, 5 d'abril de 2019

Alumnes del B3 de les Roquetes fan pràctiques lingüístiques en comerços locals

Alumnes del B3 de les Roquetes fan pràctiques lingüístiques en comerços locals Aquesta activitat pretén facilitar l'ús del català entre la clientela no catalanoparlant i el personal que atén el públic.
Divendres, 5 d'abril de 2019

Històries que deixen petjada

Històries que deixen petjada La Feli, voluntària del VxL, explica els records que conserva de la Guerra Civil espanyola a una trentena de persones, entre voluntaris i aprenents.
Dimecres, 3 d'abril de 2019

Bona acollida de les pràctiques de català a comerços de Vilafranca

Bona acollida de les pràctiques de català a comerços de Vilafranca Del 20 de febrer al 15 de març, els aprenents dels cursos bàsics de Vilafranca del Penedès han fet pràctiques de català fora de l'aula en algun dels comerços adherits al Voluntariat per la Llengua (VxL) de la zona de l'Espirall i del barri de Sant Julià. Aquesta activitat pretén facilitar l'ús del català entre la clientela no catalanoparlant i el personal que atén el públic.
Dimecres, 3 d'abril de 2019

Cinc parelles lingüístiques inicien un nou període de trobades del VxL a Gelida

Cinc parelles lingüístiques inicien un nou període de trobades del VxL a Gelida El grup també es trobarà per fer jocs de taula o altres activitats que motivin la conversa en català.
Dilluns, 1 d'abril de 2019

Cineclub Sala 1, de Vilanova i la Geltrú, s'adhereix al Voluntariat per la llengua

Cineclub Sala 1, de Vilanova i la Geltrú, s'adhereix al Voluntariat per la llengua La presidenta de Cineclub Sala 1, Anaïs Ayalà, i el president del Consell del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Alt Penedès i el Garraf, Josep Moya, han signat un acord de col·laboració per promoure el programa.
Dimarts, 26 de març de 2019

El CNL de l’Alt Penedès i el Garraf celebra el Dia Mundial de la Poesia

El CNL de l’Alt Penedès i el Garraf celebra el Dia Mundial de la Poesia El 21 de març els alumnes dels cursos de català i les persones que participen en el Voluntariat per la llengua (VxL) a diferents poblacions de l'Alt Penedès i el Garraf van celebrar el Dia Mundial de la Poesia llegint en diferents idiomes el poema "Poesia. Música de l'ànima, teixida amb paraules", escrit per Rosa Fabregat, escriptora, doctora en farmàcia i acadèmica de l'Acadèmia de Farmàcia de Catalunya, que aquest any ha estat el que la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) ha triat per celebrar la gran festa de la paraula i de les lletres.
Dimarts, 26 de març de 2019

Suport del comerç local de Vilanova i la Geltrú a la promoció del català

Suport del comerç local de Vilanova i la Geltrú a la promoció del català A Vilanova i la Geltrú, durant el primer trimestre del 2019, un total de 14 establiments comercials han renovat la seva adhesió al programa del Voluntariat per la llengua (VxL) i un més s'hi ha afegit de nou.
Dijous, 7 de març de 2019

El Carnaval, protagonista de les tertúlies del VxL a Cubelles

El Carnaval, protagonista de les tertúlies del VxL a Cubelles La tertúlia del dia 28 de febrer del Punt de trobada del VxL a Cubelles va coincidir amb la celebració del primer dia de Carnaval: el Dijous Gras.
Dimecres, 6 de març de 2019

El CNL de l'Alt Penedès i el Garraf celebra el Dia Internacional de la Llengua Materna

El CNL de l'Alt Penedès i el Garraf celebra el Dia Internacional de la Llengua Materna L'objectiu de les diverses activitats sempre ha estat el mateix: ressaltar la importància que tenen totes les llengües i fer que l'alumnat se senti orgullós de la seva llengua i de totes les que pugui aprendre, com ara el català, que ens cohesiona.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes