25 anys fent bategar el català

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 587 notícies disponibles
Dijous, 2 d'agost de 2018

Arriba una tardor plena d'oportunitats per aprendre català

Arriba una tardor plena d'oportunitats per aprendre català Els cursos d'introducció al català i de coneixements bàsics són la prioritat màxima de l'oferta de setembre del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). Per facilitar l'aprenentatge, es baixa la ràtio d'alumnes per curs i s'ofereixen alguns mòduls de català gratuïts.
Divendres, 27 de juliol de 2018

El Voluntariat per la llengua exprés a Vilafranca, una experiència positiva

El Voluntariat per la llengua exprés a Vilafranca, una experiència positiva Durant el mes de juliol, el Voluntariat per la llengua (VxL) ha tingut un nou format a Vilafranca del Penedès que ha enriquit les converses en català: el VxL exprés.
Divendres, 27 de juliol de 2018

Política Lingüística estudiarà i promourà l’ús del català en 4.600 establiments comercials amb el programa Ofercat

Política Lingüística estudiarà i promourà l’ús del català en 4.600 establiments comercials amb el programa Ofercat L'Ofercat permet conèixer els usos lingüístics en la retolació i l'atenció al públic i promoure-hi l'ús del català. A la tardor es portarà a terme a Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedès.
Dimecres, 18 de juliol de 2018

Inici dels minicampionats trimestrals de Scrabble a Vilanova i la Geltrú

Inici dels minicampionats trimestrals de Scrabble a Vilanova i la Geltrú L'Espai Social de Vilanova i la Geltrú, entitat adherida al Voluntariat per la llengua (VXL), va acollir la primera sessió dels minicampionats trimestrals de Scrabble, organitzats pel Servei de Català i la Federació Internacional de Scrabble en Català (FISC), en què van participar dotze persones.
Dimecres, 18 de juliol de 2018

Més suport del comerç local de Vilanova i la Geltrú i Cubelles a la promoció del català

Més suport del comerç local de Vilanova i la Geltrú i Cubelles a la promoció del català A Vilanova i la Geltrú i a Cubelles, durant el primer semestre del 2018, un total de 20 establiments comercials han renovat la seva adhesió al programa del Voluntariat per la llengua (VxL) i 6 s'hi han afegit de nou.
Divendres, 13 de juliol de 2018

L’SC del Garraf i Vilanova i la Geltrú fa un curs sobre les novetats de la GIEC per al personal de l’Ajuntament

L’SC del Garraf i Vilanova i la Geltrú fa un curs sobre les novetats de la GIEC per al personal de l’Ajuntament Les 25 persones que han assistit al curs sobre les novetats i els canvis en la Gramàtica i l'Ortografia de l'Institut d'Estudis Catalans fan una bona valoració de la utilitat d'aquesta formació.
Dijous, 12 de juliol de 2018

Les alumnes del B3 del SOC de Vilanova i la Geltrú visiten el Mercat del Centre

Les alumnes del B3 del SOC de Vilanova i la Geltrú visiten el Mercat del Centre Abans de final del curs, les alumnes que durant els darrers quatre mesos han fet el cicle de formació des del Bàsic 1 al Bàsic 3, subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya, van visitar el Mercat del Centre per fer-hi pràctiques de compra en català.
Dijous, 12 de juliol de 2018

Una bona experiència amb el VxL a l’Institut Manuel de Cabanyes de Vilanova i la Geltrú

Una bona experiència amb el VxL a l’Institut Manuel de Cabanyes de Vilanova i la Geltrú Durant el curs 2017-2018 cinc alumnes de l'aula d'acollida han practicat el Voluntariat per la llengua (VxL) amb nois i noies de 4t d'ESO per millorar i adquirir més confiança en l'ús del català.
Divendres, 6 de juliol de 2018

Última tertúlia del curs al Punt de Trobada del Voluntariat per la llengua a Cubelles

Última tertúlia del curs al Punt de Trobada del Voluntariat per la llengua a Cubelles El Centre Social de Cubelles, Punt de Trobada del Voluntariat per la llengua (VxL), va acollir la darrera tertúlia del curs. Els participants van celebrar l'entrada de l'estiu i van fer un brindis pel programa. El 20 de setembre es reprendran les tertúlies.
Dijous, 5 de juliol de 2018

Comença la primera edició del Voluntariat per la llengua a Santa Margarida i els Monjos

Comença la primera edició del Voluntariat per la llengua a Santa Margarida i els Monjos El dia 4 de juliol va tenir lloc la primera trobada de parelles lingüístiques que participaran al Voluntariat per la llengua (VxL) a Santa Margarida i els Monjos. L'acte, que es va fer a la Masia Mas Catarro, va acollir una quinzena de persones.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes