25 anys fent bategar el català

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 592 notícies disponibles
Dimecres, 17 d'octubre de 2018

La Frontissa renova el suport al Voluntariat per la llengua a Vilanova i la Geltrú

La Frontissa renova el suport al Voluntariat per la llengua a Vilanova i la Geltrú El president del Consell del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Alt Penedès i el Garraf, Josep Moya, i la presidenta de l'Associació de Dones La Frontissa, Maria Pau Munuera, han signat la renovació de l'acord de col·laboració.
Dimecres, 17 d'octubre de 2018

La UCER i el CPNL signen un conveni per promoure el català en l’àmbit socioeconòmic a les Roquetes

La UCER i el CPNL signen un conveni per promoure el català en l’àmbit socioeconòmic a les Roquetes El nou conveni de col·laboració l'han signat Juan Ramón López, president de la Unió de Comerciants i Empresaris de les Roquetes (UCER), i Josep Moya, president del Consell de Centre del CNL de l'Alt Penedès i el Garraf, i tindrà vigència durant els propers dos anys.
Dimarts, 9 d'octubre de 2018

Una tècnica del CNL de l’Alt Penedès i el Garraf participa en la II Jornada de Dinamització Lingüística, a Mallorca

Una tècnica del CNL de l’Alt Penedès i el Garraf participa en la II Jornada de Dinamització Lingüística, a Mallorca Una cinquantena d'experts de Catalunya, País Valencià, País Basc, Navarra i Galícia han compartit  les seves experiències i reflexions en dinamització lingüística.
Dimarts, 2 d'octubre de 2018

L’Espai Social, la Confraria de Pescadors i el Foment Vilanoví renoven el suport al Voluntariat per la llengua

L’Espai Social, la Confraria de Pescadors i el Foment Vilanoví renoven el suport al Voluntariat per la llengua Els convenis de col·laboració els ha signat el president del Consell del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Alt Penedès i el Garraf, Josep Moya, amb el coordinador de l'Espai, Albert Llussà; amb el patró major de la Confraria, Jaume Carnicer, i amb el president del Patronat de la Fundació Privada Foment Vilanoví, Enric Ferrer, respectivament.
Dimecres, 26 de setembre de 2018

L’exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa" a Vilafranca

L’exposició A més de l'exposició, durant la tardor s'organitzen diverses activitats per commemorar l'Any Fabra a la capital de l'Alt Penedès, com la conferència "Dades i curiositats entorn del 'seny ordenador de la llengua'", la taula rodona "La llengua és un organisme viu" i el monòleg dramatitzat "Pompeu Fabra: jugada mestra!".
Dijous, 2 d'agost de 2018

Arriba una tardor plena d'oportunitats per aprendre català

Arriba una tardor plena d'oportunitats per aprendre català Els cursos d'introducció al català i de coneixements bàsics són la prioritat màxima de l'oferta de setembre del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). Per facilitar l'aprenentatge, es baixa la ràtio d'alumnes per curs i s'ofereixen alguns mòduls de català gratuïts.
Divendres, 27 de juliol de 2018

El Voluntariat per la llengua exprés a Vilafranca, una experiència positiva

El Voluntariat per la llengua exprés a Vilafranca, una experiència positiva Durant el mes de juliol, el Voluntariat per la llengua (VxL) ha tingut un nou format a Vilafranca del Penedès que ha enriquit les converses en català: el VxL exprés.
Divendres, 27 de juliol de 2018

Política Lingüística estudiarà i promourà l’ús del català en 4.600 establiments comercials amb el programa Ofercat

Política Lingüística estudiarà i promourà l’ús del català en 4.600 establiments comercials amb el programa Ofercat L'Ofercat permet conèixer els usos lingüístics en la retolació i l'atenció al públic i promoure-hi l'ús del català. A la tardor es portarà a terme a Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedès.
Dimecres, 18 de juliol de 2018

Inici dels minicampionats trimestrals de Scrabble a Vilanova i la Geltrú

Inici dels minicampionats trimestrals de Scrabble a Vilanova i la Geltrú L'Espai Social de Vilanova i la Geltrú, entitat adherida al Voluntariat per la llengua (VXL), va acollir la primera sessió dels minicampionats trimestrals de Scrabble, organitzats pel Servei de Català i la Federació Internacional de Scrabble en Català (FISC), en què van participar dotze persones.
Dimecres, 18 de juliol de 2018

Més suport del comerç local de Vilanova i la Geltrú i Cubelles a la promoció del català

Més suport del comerç local de Vilanova i la Geltrú i Cubelles a la promoció del català A Vilanova i la Geltrú i a Cubelles, durant el primer semestre del 2018, un total de 20 establiments comercials han renovat la seva adhesió al programa del Voluntariat per la llengua (VxL) i 6 s'hi han afegit de nou.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes