25 anys fent bategar el català

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 633 notícies disponibles
Dimecres, 13 de febrer de 2019

Els alumnes de l'E1 de Sant Sadurní d’Anoia practiquen el català amb els voluntaris del Casal Municipal de la Gent Gran

Els alumnes de l'E1 de Sant Sadurní d’Anoia practiquen el català amb els voluntaris del Casal Municipal de la Gent Gran "Compartim en català" és el nom d'aquest petit projecte que s'ha pogut portar a terme gràcies a la col·laboració de la tècnica del Casal, dels seus voluntaris i de l'empresa TASCA.
Dilluns, 11 de febrer de 2019

Matinal de jocs de taula per practicar català fora de l’aula

Matinal de jocs de taula per practicar català fora de l’aula El parxís, el bingo, l'oca, el joc de l'escala, el tres en ratlla... Divendres 8 de febrer, al Servei de Català de Vilafranca del Penedès es va organitzar una estona de jocs de taula.
Divendres, 8 de febrer de 2019

Quan el català és un repte

Quan el català és un repte Analía Invernizzi, contacontes, alumna dels cursos de català i participant al Voluntariat per la llengua, va conduir el taller "Fem contes o fem titelles?", a la Biblioteca Torras i Bages, de Vilafranca del Penedès.
Dijous, 31 de gener de 2019

'Dragon Ball Super: Broly' s'estrena en català a 60 sales

'Dragon Ball Super: Broly' s'estrena en català a 60 sales És el primer film en català que es projecta en tecnologia 4DX i al territori del CNL de l'Alt Penedès i el Garraf es projectarà al Cinema Prado de Sitges.
Dijous, 31 de gener de 2019

El Voluntariat per la llengua es continua difonent per la comarca de l’Alt Penedès

El Voluntariat per la llengua es continua difonent per la comarca de l’Alt Penedès Els dies 22 i 24 de gener es va presentar el programa del Voluntariat per la llengua (VxL) als municipis de Sant Quintí de Mediona -on hi ha 8 voluntaris i aprenents- i la Granada -on hi ha 9 voluntaris i aprenents-.
Dijous, 24 de gener de 2019

11 nous voluntaris joves a l’Institut Alt Penedès de Vilafranca

11 nous voluntaris joves a l’Institut Alt Penedès de Vilafranca L'Institut Alt Penedès organitza per tercer any consecutiu el programa Voluntariat per la llengua perquè alumnes arribats recentment a Catalunya practiquin el català amb companys del centre.
Dimecres, 23 de gener de 2019

Els aprenents de català de Vilanova i la Geltrú han fet pràctiques lingüístiques als establiments col·laboradors

Els aprenents de català de Vilanova i la Geltrú han fet pràctiques lingüístiques als establiments col·laboradors Hi han participat alumnes del Servei de Català i de l'Escola d'Adults, que han visitat bona part dels 33 establiments que col·laboren en el programa Voluntariat per la llengua (VxL) del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL).
Dimecres, 23 de gener de 2019

Vuit parelles lingüístiques noves estrenen l’any a Vilanova i la Geltrú

Vuit parelles lingüístiques noves estrenen l’any a Vilanova i la Geltrú El Servei de Català del Garraf i Vilanova i la Geltrú acull la presentació de les vuit parelles que a partir d'aquesta setmana començaran les seves trobades d'una hora setmanal per parlar en català.
Dijous, 20 de desembre de 2018

El CIRMAC i la Penya Filatèlica de Vilanova i la Geltrú renoven el suport al Voluntariat per la llengua

El CIRMAC i la Penya Filatèlica de Vilanova i la Geltrú renoven el suport al Voluntariat per la llengua El president del Consell del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Alt Penedès i el Garraf, Josep Moya, ha signat la renovació dels acords de col·laboració amb la presidenta del Consell Comarcal del Garraf (representant el Centre d'Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes -CIRMAC-), Glòria Garcia, i amb el president de la Penya Filatèlica de Vilanova i la Geltrú, Josep Ferrer.
Dijous, 20 de desembre de 2018

La Federació Empresarial del Gran Penedès i el CPNL col·laboren per promoure l'ús del català

La Federació Empresarial del Gran Penedès i el CPNL col·laboren per promoure l'ús del català El president del la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP), Martí Sistané, i el del Consell del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Alt Penedès i el Garraf, Josep Moya, han signat un acord de col·laboració per promoure l'ús del català a l'organització i a les empreses associades.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes