25 anys fent bategar el català

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 620 notícies disponibles
Dijous, 13 de desembre de 2018

Cineclub Vilafranca s'adhereix al Voluntariat per la llengua

Cineclub Vilafranca s'adhereix al Voluntariat per la llengua El president de Cineclub Vilafranca, Manel Balaguer, i el president del Consell del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Alt Penedès i el Garraf, Josep Moya, han signat un acord de col·laboració per promoure el programa.
Dilluns, 3 de desembre de 2018

“Els orígens de Vilafranca” va donar nom a una visita guiada per la vila medieval

“Els orígens de Vilafranca” va donar nom a una visita guiada per la vila medieval Una quarantena de persones, entre voluntaris, aprenents, alumnes i acompanyants, van participar en l'activitat guiada per Josep Bosch, voluntari lingüístic i historiador medievalista.
Dilluns, 3 de desembre de 2018

Uns alumnes de B1 de Vilafranca practiquen el català al mercat

Uns alumnes de B1 de Vilafranca practiquen el català al mercat Els alumnes van practicar el que havien après a l'aula en una situació real: al forn, a la botiga de fruits secs, a l'herbolari, a la carnisseria, a la botiga de llegums...
Divendres, 30 de novembre de 2018

Les Roquetes commemora l’Any Fabra amb l’espectacle “Mestre Fabra, caçador de paraules”

Les Roquetes commemora l’Any Fabra amb l’espectacle “Mestre Fabra, caçador de paraules” Una trentena de persones, entre nens i adults, van omplir la sala infantil de la Biblioteca Josep Pla.
Dijous, 29 de novembre de 2018

L'Ajuntament de Mediona continua donant suport al Voluntariat per la llengua

L'Ajuntament de Mediona continua donant suport al Voluntariat per la llengua L'alcalde de l'Ajuntament de Mediona, Servand Casas, i el president del Consell del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Alt Penedès i el Garraf, Josep Moya, han signat la renovació de l'acord de col·laboració.
Dimarts, 27 de novembre de 2018

Els alumnes del B1 de Sitges visiten el mercat municipal

Els alumnes del B1 de Sitges visiten el mercat municipal Ha estat un grup de deu alumnes, acompanyats de la professora, que ha visitat diverses parades: la fruiteria, la xarcuteria, la carnisseria...
Divendres, 23 de novembre de 2018

El VxL de Vilafranca participa en la IV Festa del Voluntariat

El VxL de Vilafranca participa en la IV Festa del Voluntariat Més de 250 persones van prendre part en aquesta festa que tenia com a objectiu reconèixer públicament la feina de les persones que participen en accions de voluntariat en àmbits diversos i, també, promoure'n el contacte.
Divendres, 23 de novembre de 2018

Les AMPA de les escoles Pau Boada i Jacint Verdaguer donen suport al Voluntariat per la llengua

Les AMPA de les escoles Pau Boada i Jacint Verdaguer donen suport al Voluntariat per la llengua El CNL de l'Alt Penedès i el Garraf ha signat un conveni de col·laboració amb l'Associació de Mares i Pares (AMPA) de l'Escola Pau Boada, de Vilafranca del Penedès, per una banda, i amb la de l'Escola Jacint Verdaguer, de la Granada, per l'altra, per fomentar l'ús social del català per mitjà del Voluntariat per la llengua (VxL).
Divendres, 23 de novembre de 2018

S’inicia una nova edició del Voluntariat per la llengua a Avinyonet del Penedès

S’inicia una nova edició del Voluntariat per la llengua a Avinyonet del Penedès La presentació de la nova edició va reunir una desena de persones al Local Social i va servir per difondre el Voluntariat per la llengua (VxL) a la població i organitzar les parelles lingüístiques
Divendres, 16 de novembre de 2018

Genís Sinca desvela “el miracle de la ce trencada”

Genís Sinca desvela “el miracle de la ce trencada” La conferència del periodista Genís Sinca "Pompeu Fabra, el miracle de la ce trencada" va omplir la sala d'actes del Grup d'Estudis Sitgetans i va servir per continuar commemorant a Sitges els 150 anys del naixement de Fabra i el centenari de la publicació de la Gramàtica catalana.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes