25 anys fent bategar el català

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 611 notícies disponibles
Divendres, 16 de novembre de 2018

Genís Sinca desvela “el miracle de la ce trencada”

Genís Sinca desvela “el miracle de la ce trencada” La conferència del periodista Genís Sinca "Pompeu Fabra, el miracle de la ce trencada" va omplir la sala d'actes del Grup d'Estudis Sitgetans i va servir per continuar commemorant a Sitges els 150 anys del naixement de Fabra i el centenari de la publicació de la Gramàtica catalana.
Divendres, 16 de novembre de 2018

Oriol Garcia Quera presenta el còmic “Pompeu Fabra. L’aventura de la llengua” a Sant Pere de Ribes

Oriol Garcia Quera presenta el còmic “Pompeu Fabra. L’aventura de la llengua” a Sant Pere de Ribes La presentació es va fer a la biblioteca Manuel de Pedrolo el 14 de novembre i va servir per celebrar l'inici dels cursos de català 2018-2019 i d'una nova edició del Voluntariat per la llengua (VxL) a Ribes.
Dimarts, 13 de novembre de 2018

Sant Sadurní d’Anoia commemora l’Any Fabra amb l’espectacle “Mestre Fabra, caçador de paraules”

Sant Sadurní d’Anoia commemora l’Any Fabra amb l’espectacle “Mestre Fabra, caçador de paraules” Més d'un centenar de nens i nenes van omplir la sala d'actes de la Biblioteca Ramon Bosch de Noya.
Dilluns, 12 de novembre de 2018

El monòleg “Pompeu Fabra: jugada mestra!” tanca el cicle “Tardor amb Fabra”, a Vilafranca del Penedès

El monòleg “Pompeu Fabra: jugada mestra!” tanca el cicle “Tardor amb Fabra”, a Vilafranca del Penedès Abans de la representació del monòleg dramatitzat, es va fer la presentació d'una nova edició del Voluntariat per al llengua (VxL) a la capital de l'Alt Penedès.
Dilluns, 12 de novembre de 2018

Els alumnes de català de Vilafranca fan pràctiques de conversa en establiments col·laboradors

Els alumnes de català de Vilafranca fan pràctiques de conversa en establiments col·laboradors En les pràctiques, cada un dels alumnes tria tres establiments que hagin acceptat la proposta de rebre'ls i els fa una visita per establir una conversa en català amb els dependents.
Dijous, 8 de novembre de 2018

Alumnes de català de Sant Pere de Ribes assisteixen a la xerrada “La dona a la recerca de la igualtat”

Alumnes de català de Sant Pere de Ribes assisteixen a la xerrada “La dona a la recerca de la igualtat” Dolors Garcia, presidenta en funcions de l'Institut d'Estudis Penedesencs (IEP), va resseguir la lluita que han dut a terme les dones al llarg de la història per poder accedir a l'educació i perquè fos reconeguda la seva capacitat intel·lectual.
Dijous, 8 de novembre de 2018

Alumnes i voluntaris del CNL de l’Alt Penedès i el Garraf fan la Ruta Fabra a Barcelona

Alumnes i voluntaris del CNL de l’Alt Penedès i el Garraf fan la Ruta Fabra a Barcelona Per mitjà de la Ruta, van conèixer els episodis més rellevants de la vida i l'obra de Fabra visitant llocs emblemàtics de la capital catalana relacionats amb el Mestre.
Dijous, 8 de novembre de 2018

S’inicia el Club de Lectura Fàcil a Sant Sadurní d’Anoia

S’inicia el Club de Lectura Fàcil a Sant Sadurní d’Anoia Les trobades es faran el matí del primer dimecres de cada mes a la Biblioteca Ramon Bosch de Noya.
Dimarts, 6 de novembre de 2018

L’Ajuntament de Cubelles renova el suport al Voluntariat per la llengua

L’Ajuntament de Cubelles renova el suport al Voluntariat per la llengua L'alcaldessa de l'Ajuntament de Cubelles, Rosa Montserrat Fonoll, i el president del Consell del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Alt Penedès i el Garraf, Josep Moya, han signat la renovació de l'acord de col·laboració.
Dimecres, 31 d'octubre de 2018

Comencen les trobades setmanals de Scrabble a Vilanova i la Geltrú

Comencen les trobades setmanals de Scrabble a Vilanova i la Geltrú Tres parelles van participar en la primera trobada setmanal de Scrabble, que va tenir lloc a l'Agrupació Excursionista Talaia, entitat adherida al Voluntariat per la llengua (VxL).

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes