25 anys fent bategar el català

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 655 notícies disponibles
Dimarts, 14 de maig de 2019

L’AE Talaia i l'Associació de Persones amb Discapacitat del Garraf renoven el suport al Voluntariat per la llengua

L’AE Talaia i l'Associació de Persones amb Discapacitat del Garraf renoven el suport al Voluntariat per la llengua Els convenis de col·laboració els ha signat el president del Consell del CNL de l'Alt Penedès i el Garraf, Josep Moya, amb la presidenta de la Talaia, Lurdes Campins, i amb el president de l'APDG,  Francisco Borrega, respectivament.
Dimecres, 8 de maig de 2019

Bona valoració del curs per a mestres “El multilingüisme dins i fora de l’aula” a Santa Margarida i els Monjos

Bona valoració del curs per a mestres “El multilingüisme dins i fora de l’aula” a Santa Margarida i els Monjos El Consell Escolar Municipal va sol·licitar un curs per reflexionar sobre l'ús del català en l'entorn escolar i per afavorir el respecte a la diversitat lingüística per part de la comunitat educativa.
Dilluns, 6 de maig de 2019

El CNL de l’Alt Penedès i el Garraf organitza la IV edició del concurs de jeroglífics “Endevina-la!”

El CNL de l’Alt Penedès i el Garraf organitza la IV edició del concurs de jeroglífics “Endevina-la!” El concurs promou l'ús de la llengua catalana als comerços per mitjà d'un joc, es fa durant el mes de maig i, en l'edició de primavera, també el despleguen 214 establiments de Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès, Sant Sadurní d'Anoia i Cubelles.
Dimarts, 30 d'abril de 2019

L'SC del Garraf i Vilanova i la Geltrú participa en la parada de la Xarxa d'Espais per la Llengua per Sant Jordi

L'SC del Garraf i Vilanova i la Geltrú participa en la parada de la Xarxa d'Espais per la Llengua per Sant Jordi Es va organitzar un concurs multilingüe, una lectura poètica i un passa poemes a la parada de la Rambla Principal.
Divendres, 26 d'abril de 2019

Els alumnes de Sitges celebren la Diada de Sant Jordi

Els alumnes de Sitges celebren la Diada de Sant Jordi Ho van fer llegint textos, elaborant una rosa de paper i intercanviant llibres.
Dijous, 25 d'abril de 2019

Torna el certamen literari “Relats per al cafetó” a Sant Pere de Ribes

Torna el certamen literari “Relats per al cafetó” a Sant Pere de Ribes El CNL de l'Alt Penedès i el Garraf, per mitjà de l'SLC de Sant Pere de Ribes, i l'associació de comerciants Fem Ribes organitzen la quarta edició del concurs literari "Relats per al cafetó". 
Divendres, 12 d'abril de 2019

Brosset, espectacle de màgia i poesia per commemorar l'Any Brossa a Sant Sadurní

Brosset, espectacle de màgia i poesia per commemorar l'Any Brossa a Sant Sadurní Una quarantena de persones, que incloïen infants i adults, van disfrutar de la "màgia" de Brossa a la Biblioteca Ramon Bosch de Noya.
Divendres, 5 d'abril de 2019

Alumnes del B3 de les Roquetes fan pràctiques lingüístiques en comerços locals

Alumnes del B3 de les Roquetes fan pràctiques lingüístiques en comerços locals Aquesta activitat pretén facilitar l'ús del català entre la clientela no catalanoparlant i el personal que atén el públic.
Divendres, 5 d'abril de 2019

Històries que deixen petjada

Històries que deixen petjada La Feli, voluntària del VxL, explica els records que conserva de la Guerra Civil espanyola a una trentena de persones, entre voluntaris i aprenents.
Dimecres, 3 d'abril de 2019

Bona acollida de les pràctiques de català a comerços de Vilafranca

Bona acollida de les pràctiques de català a comerços de Vilafranca Del 20 de febrer al 15 de març, els aprenents dels cursos bàsics de Vilafranca del Penedès han fet pràctiques de català fora de l'aula en algun dels comerços adherits al Voluntariat per la Llengua (VxL) de la zona de l'Espirall i del barri de Sant Julià. Aquesta activitat pretén facilitar l'ús del català entre la clientela no catalanoparlant i el personal que atén el públic.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter