25 anys fent bategar el català

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 641 notícies disponibles
Dijous, 7 de març de 2019

El Carnaval, protagonista de les tertúlies del VxL a Cubelles

El Carnaval, protagonista de les tertúlies del VxL a Cubelles La tertúlia del dia 28 de febrer del Punt de trobada del VxL a Cubelles va coincidir amb la celebració del primer dia de Carnaval: el Dijous Gras.
Dimecres, 6 de març de 2019

El CNL de l'Alt Penedès i el Garraf celebra el Dia Internacional de la Llengua Materna

El CNL de l'Alt Penedès i el Garraf celebra el Dia Internacional de la Llengua Materna L'objectiu de les diverses activitats sempre ha estat el mateix: ressaltar la importància que tenen totes les llengües i fer que l'alumnat se senti orgullós de la seva llengua i de totes les que pugui aprendre, com ara el català, que ens cohesiona.
Divendres, 1 de març de 2019

Els premis de la 3a edició del Minicampionat de Scrabble amb ambient de Carnaval

Els premis de la 3a edició del Minicampionat de Scrabble amb ambient de Carnaval Sis participants es van disputar en tres emocionants partides la 3a. edició del minicampionat, que va tenir lloc a l'entitat adherida al Voluntariat per la llengua (VxL). En aquesta edició el jurat va atorgar tres premis relacionats amb el Carnaval.
Dijous, 28 de febrer de 2019

Una tècnica del CNL de l’Alt Penedès i el Garraf participa en les I Jornades d’Intercanvi d’Experiències Lingüístiques, que s'han celebrat a València

Una tècnica del CNL de l’Alt Penedès i el Garraf participa en les I Jornades d’Intercanvi d’Experiències Lingüístiques, que s'han celebrat a València Les Jornades duien el lema "La llengua fa poble" i han reunit representacions de Galícia, Mallorca, el País Basc, Astúries i València, a més de l'esmentada del Consorci per a la Normalització Lingüística. 
Dimarts, 26 de febrer de 2019

Es presenta una nova edició del Voluntariat per la llengua a Santa Margarida i els Monjos

Es presenta una nova edició del Voluntariat per la llengua a Santa Margarida i els Monjos En aquesta nova edició, hi participaran 11 persones, entre voluntaris i aprenents.
Divendres, 22 de febrer de 2019

El Centre Excursionista del Penedès, nova entitat adherida al Voluntariat per la llengua

El Centre Excursionista del Penedès, nova entitat adherida al Voluntariat per la llengua El conveni per fomentar l'ús social del català per mitjà del Voluntariat per la llengua (VxL) l'ha signat el president del Consell del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Alt Penedès i el Garraf, Josep Moya, i el president del Centre Excursionista del Penedès (CEP), Jordi Solís.
Dimecres, 20 de febrer de 2019

El Voluntariat per la llengua continua present a l’escola Pau Boada

El Voluntariat per la llengua continua present a l’escola Pau Boada Les parelles lingüístiques valoren les trobades que havien fet anteriorment  i es presenta una nova edició del Voluntariat per la llengua a l'escola Pau Boada, de Vilafranca del Penedès.
Dimecres, 20 de febrer de 2019

Tres cursos de nivell B2 de Vilafranca visiten la Biblioteca Torras i Bages

Tres cursos de nivell B2 de Vilafranca visiten la Biblioteca Torras i Bages La visita la van fer una cinquantena d'alumnes, com a complement d'una tasca del curs i va comportar un treball, previ i posterior, a l'aula.
Dimecres, 13 de febrer de 2019

Els alumnes de l'E1 de Sant Sadurní d’Anoia practiquen el català amb els voluntaris del Casal Municipal de la Gent Gran

Els alumnes de l'E1 de Sant Sadurní d’Anoia practiquen el català amb els voluntaris del Casal Municipal de la Gent Gran "Compartim en català" és el nom d'aquest petit projecte que s'ha pogut portar a terme gràcies a la col·laboració de la tècnica del Casal, dels seus voluntaris i de l'empresa TASCA.
Dilluns, 11 de febrer de 2019

Matinal de jocs de taula per practicar català fora de l’aula

Matinal de jocs de taula per practicar català fora de l’aula El parxís, el bingo, l'oca, el joc de l'escala, el tres en ratlla... Divendres 8 de febrer, al Servei de Català de Vilafranca del Penedès es va organitzar una estona de jocs de taula.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes