25 anys fent bategar el català

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 625 notícies disponibles
Dijous, 20 de desembre de 2018

El CIRMAC i la Penya Filatèlica de Vilanova i la Geltrú renoven el suport al Voluntariat per la llengua

El CIRMAC i la Penya Filatèlica de Vilanova i la Geltrú renoven el suport al Voluntariat per la llengua El president del Consell del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Alt Penedès i el Garraf, Josep Moya, ha signat la renovació dels acords de col·laboració amb la presidenta del Consell Comarcal del Garraf (representant el Centre d'Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes -CIRMAC-), Glòria Garcia, i amb el president de la Penya Filatèlica de Vilanova i la Geltrú, Josep Ferrer.
Dijous, 20 de desembre de 2018

La Federació Empresarial del Gran Penedès i el CPNL col·laboren per promoure l'ús del català

La Federació Empresarial del Gran Penedès i el CPNL col·laboren per promoure l'ús del català El president del la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP), Martí Sistané, i el del Consell del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Alt Penedès i el Garraf, Josep Moya, han signat un acord de col·laboració per promoure l'ús del català a l'organització i a les empreses associades.
Dimecres, 19 de desembre de 2018

El II minicampionat de Scrabble clou les trobades setmanals que s’han fet durant la tardor a l’AE Talaia

El II minicampionat de Scrabble clou les trobades setmanals que s’han fet durant la tardor a l’AE Talaia 7 persones han participat en la segona edició dels minicampionats de Scrabble, organitzats pel Servei de Català del Garraf i Vilanova i la Geltrú i la Federació Internacional de Scrabble en Català (FISC), al local de l'Agrupació Excursionista Talaia, entitat adherida al Voluntariat per la llengua (VXL).
Dimecres, 19 de desembre de 2018

El VxL i els alumnes de Vilanova i la Geltrú visiten l’exposició de la 17a Biennal del Pessebre Català

El VxL i els alumnes de Vilanova i la Geltrú visiten l’exposició de la 17a Biennal del Pessebre Català Una quinzena de persones, entre voluntaris, aprenents i alumnes dels cursos de català de Vilanova i la Geltrú, van visitar els pessebres que s'exposen a l'església dels Josepets de Vilanova i la Geltrú.
Dimecres, 19 de desembre de 2018

L'SLC de Sant Pere de Ribes i l'OC de Sitges lliuren els premis del concurs “Endevina-la!”

L'SLC de Sant Pere de Ribes i l'OC de Sitges lliuren els premis del concurs “Endevina-la!” Per decidir les persones que han guanyat els diferents premis s'ha fet un sorteig amb les butlletes que s'han recollit als establiments comercials de Ribes, les Roquetes i Sitges que han col·laborat a organitzar el concurs.
Dijous, 13 de desembre de 2018

Cineclub Vilafranca s'adhereix al Voluntariat per la llengua

Cineclub Vilafranca s'adhereix al Voluntariat per la llengua El president de Cineclub Vilafranca, Manel Balaguer, i el president del Consell del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Alt Penedès i el Garraf, Josep Moya, han signat un acord de col·laboració per promoure el programa.
Dilluns, 3 de desembre de 2018

“Els orígens de Vilafranca” va donar nom a una visita guiada per la vila medieval

“Els orígens de Vilafranca” va donar nom a una visita guiada per la vila medieval Una quarantena de persones, entre voluntaris, aprenents, alumnes i acompanyants, van participar en l'activitat guiada per Josep Bosch, voluntari lingüístic i historiador medievalista.
Dilluns, 3 de desembre de 2018

Uns alumnes de B1 de Vilafranca practiquen el català al mercat

Uns alumnes de B1 de Vilafranca practiquen el català al mercat Els alumnes van practicar el que havien après a l'aula en una situació real: al forn, a la botiga de fruits secs, a l'herbolari, a la carnisseria, a la botiga de llegums...
Divendres, 30 de novembre de 2018

Les Roquetes commemora l’Any Fabra amb l’espectacle “Mestre Fabra, caçador de paraules”

Les Roquetes commemora l’Any Fabra amb l’espectacle “Mestre Fabra, caçador de paraules” Una trentena de persones, entre nens i adults, van omplir la sala infantil de la Biblioteca Josep Pla.
Dijous, 29 de novembre de 2018

L'Ajuntament de Mediona continua donant suport al Voluntariat per la llengua

L'Ajuntament de Mediona continua donant suport al Voluntariat per la llengua L'alcalde de l'Ajuntament de Mediona, Servand Casas, i el president del Consell del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Alt Penedès i el Garraf, Josep Moya, han signat la renovació de l'acord de col·laboració.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes