25 anys fent bategar el català

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 677 notícies disponibles
Divendres, 26 de juliol de 2019

El Voluntariat per la llengua, ben viu a l’estiu

El Voluntariat per la llengua, ben viu a l’estiu Durant el mes de juliol, el Voluntariat per la llengua (VxL) crea un nou format a Vilafranca del Penedès que enriqueix les converses en català: el VxL Estiu.
Dilluns, 22 de juliol de 2019

Cloenda de les tertúlies del Punt de trobada del VxL a Cubelles

Cloenda de les tertúlies del Punt de trobada del VxL a Cubelles El 18 de juliol es va fer l'última trobada de les tertúlies del Voluntariat per la llengua (VxL) d'aquest curs amb les parelles i les persones que assisteixen habitualment al Punt de trobada del VxL a Cubelles. S'hi van lliurar els diplomes.
Dimarts, 9 de juliol de 2019

El comerç local de Vilafranca continua donant suport al català

El comerç local de Vilafranca continua donant suport al català 23 establiments de la capital de l'Alt Penedès han renovat l'adhesió al Voluntariat per al llengua i 5 més s'hi han adherit per primera vegada.
Divendres, 5 de juliol de 2019

Comença una nova edició del Voluntariat per la llengua a Mediona

Comença una nova edició del Voluntariat per la llengua a Mediona El dia 4 de juliol va tenir lloc la presentació d'una nova edició de parelles lingüístiques que participaran al Voluntariat per la llengua (VxL) a Mediona. L'acte, que va tenir lloc al Pantinkillo, local del jovent, va acollir cinc persones.
Dijous, 27 de juny de 2019

"Arreglar el món en el temps que dura un cafè amb llet", de Lídia Raventós, guanya el IV concurs “Relats per al Cafetó”, a Sant Pere de Ribes

l concurs, organitzat per l'associació de comerciants Fem Ribes i el Servei Local de Català de Sant Pere de Ribes, accepta relats que tenen com a tema qualsevol aspecte real o fictici relacionat amb la restauració o el sector comercial del municipi.
Dimecres, 26 de juny de 2019

Es lliuren els premis de la IV edició del concurs “Endevina-la!” al CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Es lliuren els premis de la IV edició del concurs “Endevina-la!” al CNL de l'Alt Penedès i el Garraf 207 establiments comercials han col·laborat en la quarta edició del concurs, repartits entre Vilafranca i Sant Sadurní d'Anoia, a l'Alt Penedès, i Vilanova i la Geltrú i Cubelles, al Garraf.
Dimarts, 25 de juny de 2019

L'SC del Garraf i Vilanova i la Geltrú fa la sessió ‘Què sabem del català?’ per a nascuts a l’estranger que atenen els serveis municipals

L'SC del Garraf i Vilanova i la Geltrú fa la sessió ‘Què sabem del català?’ per a nascuts a l’estranger que atenen els serveis municipals La sessió presenta l'origen i la realitat social del català a persones nouvingudes.
Divendres, 21 de juny de 2019

Alumnat del curs Bàsic 3 visita llocs emblemàtics de Sant Pere de Ribes

Alumnat del curs Bàsic 3 visita llocs emblemàtics de Sant Pere de Ribes El grup va fer una part de la "Ruta dels indians" de Ribes i una visita a l'Ajuntament i a diversos comerços col·laboradors del centre de la població.
Divendres, 21 de juny de 2019

El Voluntariat per la llengua tanca el curs a Sant Quintí de Mediona i Gelida

El Voluntariat per la llengua tanca el curs a Sant Quintí de Mediona i Gelida Durant el mes de juny, voluntaris i aprenents de Sant Quintí de Mediona i de Gelida es van trobar per valorar com havien anat les converses i celebrar el final de curs del Voluntariat per la llengua (VxL).
Divendres, 21 de juny de 2019

Trobada de parelles lingüístiques i exposició de titelles a Vilafranca

Trobada de parelles lingüístiques i exposició de titelles a Vilafranca Una quinzena de persones, entre voluntaris i aprenents de Vilafranca del Penedès van compartir experiències del Voluntariat per la llengua (VxL) i van valorar com havien anat -o com anaven- les sessions de conversa.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter