25 anys fent bategar el català

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Disposicions lingüístiques del Codi de Consum de Catalunya

 

Cliqueu les imatges per accedir als enllaços.

Campanya "Per comunicar, clar i català"

  

 

El català és una eina de màrqueting. T'apropa a un públic objectiu de milions de persones. T'ajuda a segmentar i a generar empatia vers els teus consumidors. Ja l'utilitzen marques líder globals com Google o Apple. El català fa marca, utilitza'l.

Campanya "CATALÀ I EMPRESA. Ja estàs al dia?" als comerços i empreses

                      

Quins recursos teniu al vostre abast per garantir els drets lingüístics dels vostres clients?

  • Per resoldre dubtes lingüístics sobre la correcció dels rètols i la documentació escrita

Servei d'Assessorament Lingüístic

  • Per millorar la capacitació lingüística del personal d'atenció al públic

Cursos de català presencials    

Cursos de català en línia...    

Voluntariat per la llengua    

  • Per fer un pla integral per millorar l'ús del català en la imatge, la documentació i l'atenció al públic de l'empresa o establiment comercial

Serveis per a la gestió lingüística: per contactar amb nosaltres cliqueu aquí.

Punts d'informació a Vilafranca del Penedès

Organitzacions

Punts d'informació a Vilanova i la Geltrú

Organitzacions

Gestories i assessories

Notícies en mitjans col·laboradors

El SIE de la Mancomunitat Penedès Garraf i el CPNL signen un conveni per promoure el català en l'àmbit dels negocis - 19 d'abril de 2016

El dia 19 d'abril, Rosa Huguet Sugranyes, presidenta del Servei d'Iniciatives Econòmiques (SIE) de la Mancomunitat Penedès Garraf, i Josep Moya Ibáñez, president del Consell de Centre del CNL de l'Alt Penedès i el Garraf (Consorci per a la Normalització Lingüística -CPNL-), han signat un conveni de col·laboració per fomentar la campanya "Català i empresa. Ja estàs al dia?" entre els emprenedors de les dues comarques.

Més informació en aquest enllaç.

El Gremi d'Hostaleria de Vilanova i el CPNL signen un conveni per promoure el català en la restauració - 6 d'abril de 2016

El dia 6 d'abril, Jaume Martí Carbonell, president del Gremi d'Hostaleria de Vilanova, i Josep Moya Ibáñez, president del Consell de Centre del CNL de l'Alt Penedès i el Garraf (Consorci per a la Normalització Lingüística -CPNL-), han signat un conveni de col·laboració per fomentar l'ús de la llengua catalana en el sector de la restauració durant els propers tres anys.

Més informació en aquest enllaç o clicant la imatge.

Programa "El tema del dia" sobre la llengua en les relacions comercials i la situació de l'ús del català en el sector socioeconòmic. Canal Blau Ràdio.

Amb la participació d'Amadeu Pujol, president de la Delegació de la Cambra de Comerç al Garraf; Isabel Julià, responsable del Servei de Català del Garraf i Vilanova i la Geltrú; Teresa Tort, tècnica de normalització lingüística del Consorci per a la Normalització Lingüística, i Anna Masdeu, de l'empresa Mar Blau, participant a la campanya "A qui li toca" sobre l'ús del català en l'atenció al públic en els supermercats a través de les seves franquícies de Condis Supermercats.

Articles publicats al bloc FLAIX EMPRENDRE. L'actualitat en clau emprenedora, de l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Darreres notícies publicades al Flaix Emprendre


L’ associació VIU COMERÇ és la unió dels operadors de comerç i serveis ubicats a Vilanova i la Geltrú. Al seu web, hi trobareu tota la informació de la campanya "Ja estàs al dia?".

L'ADEG (Associació d'Empresaris del Garraf, Alt Penedès i Baix Penedès) elabora un butlletí digital que reben fins a 6.000 receptors, empreses associades, empreses no associades, entitats bancàries, professionals, mitjans de comunicació, administracions locals i altres públics d'interès del Penedès i del Garraf.

VilanovaEmpresa.cat és un blog de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú de suport a les empreses.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes