25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de notes de premsa

Notes de premsa

 • CNL Osona - Divendres, 7 de juny de 2019 - Vic

  Homenatge de la UVIC al CNL d'Osona pels 30 anys al servei de l'ús social del català

  La Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya va fer un reconeixement al Centre de Normalització Lingüística d'Osona, en el marc de la presentació de la XXIV edició de la Universitat d'Estiu. Aquest reconeixement és "per la seva destacada activitat des de fa trenta anys al servei de la normalització lingüística a empreses i administracions, acolliment lingüístic, accions de voluntariat i activitats culturals per a la difusió del coneixement de la llengua catalana".

  L'acte es va fer a la Sala de la Columna de l'Ajuntament de Vic  i va comptar amb l'assistència de la directora general de Política Lingüística i presidenta del Consorci per a la Normalització Lingüística i, el rector de la Universitat de Vic, regidors de l'Ajuntament de Vic i la regidora d'Ensenyament i Universitats de l'Ajuntament de Manresa.

  La doctora Mariona Casas, professora de la Facultat d'Educació, Traducció i Ciències Humanes de la Universitat fa fer l'encomi del Centre. Va  destacar la trajectòria de les nombroses  activitats del Centre i el treball en xarxa. Dolors Solà, en nom del CNL d'Osona, va agrair les col·laboracions de les entitats, associacions i institucions i als membres del Consell de Centre i representants dels ajuntaments. Personalment va agrair a tot l'equip del CNL i a totes les entitats col·laboradores que han participat en les activitats així com a tots els voluntaris, des dels que fan parella lingüística fins als que porten grups de lectura.

  Finalment, el rector de la Universitat de Vic, Eladi Baños, va lliurar el guardó a Dolors Solà enmig dels aplaudiments d'una Sala de la Columna plena de gom a gom.

  Enllaços relacionats
Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter