25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de notes de premsa

Notes de premsa

 • CPNL - Dilluns, 18 de març de 2019

  El Consorci per a la Normalització Lingüística obre les inscripcions dels cursos de català de primavera

  S'ofereixen cursos de català de nivell inicial, bàsic, elemental, intermedi, de suficiència i superior, ja sigui en modalitat presencial o en línia.

  El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) obre un any més les inscripcions de primavera per als seus cursos de català per adults. Ho fa a través de la modalitat presencial, en línia o combinada i amb el ventall habitual de nivells: inicial, bàsic, elemental, intermedi, de suficiència o superior.

  En aquest sentit, i seguint la tendència dels últims anys, el gruix de l'oferta de cursos del Consorci es concentra en els nivells inicials i bàsics. Potenciant aquests nivells s'aposta de manera decidida per fer possible l'acolliment lingüístic i, per tant, facilitar l'accés a la llengua de les persones immigrades, promoure la igualtat d'oportunitats, evitar situacions d'exclusió i per tant, facilitar la cohesió social d'una societat cada vegada més multilingüe.

  Els cursos que ofereix el CPNL permeten obtenir titulacions oficials equivalents als certificats que expedeix la Direcció General de Política Lingüística i es corresponen amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).

  El cercador de cursos del web del Consorci permet buscar-los per localitat, per comarca, per nivell i per modalitat. Aquesta oferta formativa del CPNL atorga recursos perquè els alumnes ampliïn la seva autonomia mitjançant un millor nivell de català, a més d'afavorir la comunicació oral i per escrit amb el seu entorn personal i professional.


  Activitats culturals dels cursos

  Com a complement dels cursos de català, els 22 centres de normalització lingüística i els 146 punts de servei del CPNL desenvolupen una tasca fonamental de cohesió social a través de les activitats culturals dins i fora de l'aula. Els centres de normalització lingüística informen i posen a l'abast dels alumnes l'oferta cultural d'equipaments i entitats del territori, i n'organitzen d'altres, com per exemple excursions de coneixement de l'entorn, exposicions o festes culturals.
Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter