25 anys fent bategar el català

Centres


Organitzacions
RSS

Novetats

Mostrant de 1 a 4, de 4 entrades disponibles, de la categoria Organitzacions

 • Àmbit de Formació i Foment - Dijous, 15 de maig de 2014

  La campanya 'Al vostre servei' fomentarà l’ús del català en l’atenció al públic als supermercats

  El Consorci per a la Normalització Lingüística, l'Associació Catalana de Supermercats i Distribuïdors i la Confederació de Comerç de Catalunya signen un conveni per materialitzar la iniciativa

  Llegir-ne més

 • Àmbit de Formació i Foment - Dilluns, 28 d'abril de 2014

  El 70% de les PIMES utilitza el català com a llengua predominant

  PIMEC ha col·laborat amb el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya en l'elaboració i publicació d'un extens estudi que analitza l'ús del català a les pimes. Aquest treball s'emmarca en l'estreta col·laboració que ambdues entitats desenvolupen des
  de fa anys.

  Després de dur a terme més de 500 enquestes, l'informe conclou que el català és la llengua predominant a les empreses, amb un 70% de PIMES que l'utilitzen. Els percentatges varien quan es tracta de l'ús d'aquest idioma en els diferents territoris de la geografia catalana.

  L'ús habitual del català a les pimes s'ha publicat aquest 2014 dins de la col·lecció "Biblioteca Tècnica de Política Lingüística". Les primeres dades es van fer públiques el juny de 2013. L'estudi es va presentar públicament en el marc de la jornada "La importància de l'ús del català a la teva empresa" organitzada per PIMEC.

  Llegir-ne més

 • Àmbit de Formació i Foment - Dimecres, 26 de mar de 2014

  Subvencions a les entitats per promoure el català

  El dia 25 de març s'ha obert el termini de sol·licitud de subvencions per promoure l’ús de la llengua catalana, destinades a entitats sense ànim de lucre.

  El termini de sol·licituds de la línia d’entitats es tanca el 9 d’abril. En les subvencions a entitats sense ànim de lucre, es prioritzen les actuacions en els àmbits laboral i empresarial, joventut i lleure, a les quals hem d’afegir les actuacions a l’entorn del programa Voluntariat per la llengua, i les de difusió de productes, recursos i serveis.

  Llegir-ne més

 • Àmbit de Formació i Foment - Divendres, 10 de gener de 2014

  S'obre el termini de presentació de sol·licituds per a la inclusió i renovació al Cens d'entitats de foment de la llengua catalana 2014

  Aquest mes de gener s’ha obert el termini de sol·licituds per formar part del Cens d’entitats de foment de la llengua catalana 2014 que elabora el Departament de Cultura. Per poder formar-ne part, les entitats han de tenir en els estatuts la finalitat de foment de la llengua catalana o bé dur a terme activitats per impulsar-ne l’ús. També cal que estiguin constituïdes legalment abans de l’1 de gener de l’any en què presenten la sol·licitud. Les entitats que només han de renovar la pertinença al Cens han de presentar a la seva memòria les diverses activitats que han dut a termen per fomentar l'ús de la llengua catalana.

  Llegir-ne més

Anterior

 1. 1

Següent


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter