25 anys fent bategar el català

Centres


Organitzacions
← Tornar al llistat de novetats

Novetats

 • Àmbit de Formació i Foment - Divendres, 10 de juliol de 2015

  El Departament de Cultura dóna suport a 39 projectes d'empreses per incorporar el català en productes i serveis

  El Departament de Cultura dóna suport a 39 projectes d’empreses que incorporen la llengua catalana en productes i serveis tecnològics adreçats a usuaris finals, com ara aplicacions per a mòbils, videojocs o programari, i també els que es destinen a la traducció al català d’obres no literàries.

  Aquesta línia de subvencions s’emmarca dins el programa "Català i empresa. Ja estàs al dia?" que promou la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per incrementar l'ús de la llengua catalana en l'àmbit empresarial, fer créixer l'oferta de productes i serveis en català i garantir els drets lingüístics dels consumidors.

  Projectes del 2015

  En l'àmbit de productes i serveis tecnològics s'han subvencionat aplicacions, videojocs i programaris destinats, per exemple, a la gestió de la productivitat de les empreses, a jocs didàctics per a infants, al màrqueting de proximitat o a la creació de botigues en línia. Així tenim aplicacions com ara Wanty per a iPhone, de Somcrea Dev SL (una aplicació que permet conèixer altres persones i relacionar-s'hi), Si jo hagués nascut a..., de Planet Factory Interactive SL (adreçada a infants per conèixer com viuen els nens d'altres parts del món), l'Atlatins Wearable, d'Atlantis It SL (aplicació dedicada a millorar l'autonomia i mobilitat de les persones amb dependència) o Movintracks, de Movintracks Barcelona SL (una plataforma de màrqueting de proximitat que permet al client dissenyar les seves pròpies campanyes de publicitat).


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter