25 anys fent bategar el català

Centres


Organitzacions
← Tornar al llistat de novetats

Novetats

 • Àmbit de Formació i Foment - Divendres, 18 de juliol de 2014

  11a edició del Premi CCC a la millor iniciativa lingüística del sector comercial – Memorial Mercè Canal

  La Confederació del Comerç de Catalunya (CCC) convoca l'onzena edició del  Premi CCC a la millor iniciativa lingüística del sector comercial que s'atorgarà en dues categories: entitats (tant territorials com sectorials) i establiments. El premi té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

  L'objectiu del premi és guardonar tant entitats i associacions comercials com botigues, establiments o empreses comercials, de serveis i de turisme que hagin destacat en la promoció de la llengua catalana. També empreses, fundacions o altres entitats que ofereixin productes o serveis relacionats amb la llengua catalana.

  Enguany també se celebrarà la sisena edició del Premi extraordinari per l'aplicació del Pla d'assessorament d'"Oberts al català", el qual vol distingir un establiment comercial que hagi participat en aquesta iniciativa i que hagi destacat per la seva col·laboració i implicació en la campanya.

  Les candidatures es poden presentar fins al dia 19 de setembre, i l'acte de lliurament se celebrarà a finals d'octubre. Per participar-hi, cal emplenar l'imprès de proposta de candidatura i enviar-lo a l'adreça electrònica sl@confecom.cat.

  La convocatòria dels dos premis forma part de les activitats de foment de l'ús de la llengua catalana de la CCC en els sectors del comerç, dels serveis i del turisme de Catalunya. El passat 21 de març, el Departament de Cultura i la CCC van signar un conveni refermar la col·laboració que mantenen des de l'any 1989 per al foment de l'ús del català.

  Enllaços relacionats


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter