25 anys fent bategar el català

Centres


Organitzacions
← Tornar al llistat de novetats

Novetats

 • Àmbit de Formació i Foment - Dimecres, 26 de mar de 2014

  Subvencions a les entitats per promoure el català

  El dia 25 de març s'ha obert el termini de sol·licitud de subvencions per promoure l’ús de la llengua catalana, destinades a entitats sense ànim de lucre.

  El termini de sol·licituds de la línia d’entitats es tanca el 9 d’abril. En les subvencions a entitats sense ànim de lucre, es prioritzen les actuacions en els àmbits laboral i empresarial, joventut i lleure, a les quals hem d’afegir les actuacions a l’entorn del programa Voluntariat per la llengua, i les de difusió de productes, recursos i serveis.

  L’any 2013 es va donar suport a 66 projectes d’entitats: 20 pertanyen a l’àmbit cultural, 10 a entitats de llengua, 15 a integració social, 9 a joves i lleure i 12 a l’àmbit laboral.

  Els projectes que han treballat les entitats han consistit a promoure l’etiquetatge dels productes en català, a difondre premsa en català per mitjà d’una app per a mòbils i tauletes, a fer activitats que ajuden a la integració de nouvinguts on la cultura i la llengua són l’element referencial, a organitzar concursos o programes de música o d’educació en el lleure adreçats als joves, a elaborar campanyes per promoure l’ús del català en els sectors del comerç, de l’empresa i dels sindicats, etc.

  Aquesta línia d’ajuts a les entitats està inclosa a la convocatòria de subvencions en matèria cultural que es va publicar el 21 de març al DOGC, per mitjà de la qual el Departament de Cultura destina una partida pressupostària per fomentar la incorporació i l’ús de la llengua catalana en les diverses actuacions que s’especifiquen a les bases.

  Enllaços relacionats


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter