25 anys fent bategar el català

Centres


Organitzacions
← Tornar al llistat de novetats

Novetats

 • Àmbit de Formació i Foment - Dimarts, 25 de mar de 2014

  Subvencions a les empreses per promoure el català

  El dia 25 de març s'ha obert el termini de sol·licitud de subvencions per promoure l’ús de la llengua catalana destinades a les empreses. El termini de sol·licituds es tanca el 9 d’abril.

  En les subvencions a empreses es prioritzen les actuacions destinades a incorporar la llengua catalana en productes i serveis tecnològics (aplicacions per a mòbils i tauletes tàctils, videojocs, etc.), a incorporar-la també en programes de gestió o de navegació i a difondre-la en productes i sereis tecnològics.

  L’any 2013 es va donar suport a 14 projectes d’empreses: 5 pertanyen a apps (aplicacions per a mòbils i tauletes), 3 a programari de gestió empresarial, 3 a difusió de productes tecnològics i 3 més a atenció oral.

  Els projectes que han treballat les empreses han consistit a promoure aplicacions per a mòbils i tauletes, a crear un quiosc digital, a adaptar al català programari de gestió, a difondre videojocs o programes informatius audiovisuals, a reforçar l’ús del català per a l’atenció oral a les empreses, etc.

  Aquesta línia d’ajuts a les empreses està inclosa a la convocatòria de subvencions en matèria cultural que es va publicar el 21 de març al DOGC, per mitjà de la qual el Departament de Cultura destina una partida pressupostària per fomentar la incorporació i l’ús de la llengua catalana en les diverses actuacions que s’especifiquen a les bases.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter