25 anys fent bategar el català

Centres


Organitzacions
← Tornar al llistat de novetats

Novetats

 • Àmbit de Formació i Foment - Dilluns, 17 de febrer de 2014

  El català llengua digital

  El Departament de Cultura ha elaborat la publicació 10 raons perquè els productes digitals parlin català, adreçada a les empreses del món digital, en què proposa deu arguments sòlids pels quals el català pot esdevenir una oportunitat de negoci i incrementar el potencial de captació de clients.

  La publicació, impulsada per la Direcció General de Política Lingüística, presenta de manera molt gràfica els motius que fan del català una bona opció per a les empreses, no tan sols del sector més especialitzat de l’àmbit digital, sinó també de la resta de sectors de producció de béns i serveis.

  El català és una oportunitat de negoci per als productors digitals. Les marques líders del sector (Google, Microsoft, Apple, Facebook...) han apostat pel català en els seus principals productes. 10 raons perquè els productes digitals parlin català acosta deu arguments bàsics perquè els productors digitals apostin per la llengua pròpia de Catalunya, una llengua que aporta valor tant al país com als mercats globals.

  El català llengua digital

  10 raons perquè els els poductes digitals parlin català


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter