25 anys fent bategar el català

Centres


Organitzacions
← Tornar al llistat de novetats

Novetats

 • Àmbit de Formació i Foment - Divendres, 10 de gener de 2014

  S'obre el termini de presentació de sol·licituds per a la inclusió i renovació al Cens d'entitats de foment de la llengua catalana 2014

  Aquest mes de gener s’ha obert el termini de sol·licituds per formar part del Cens d’entitats de foment de la llengua catalana 2014 que elabora el Departament de Cultura. Per poder formar-ne part, les entitats han de tenir en els estatuts la finalitat de foment de la llengua catalana o bé dur a terme activitats per impulsar-ne l’ús. També cal que estiguin constituïdes legalment abans de l’1 de gener de l’any en què presenten la sol·licitud. Les entitats que només han de renovar la pertinença al Cens han de presentar a la seva memòria les diverses activitats que han dut a termen per fomentar l'ús de la llengua catalana.

  El fet de formar part del Cens d’entitats de foment de la llengua catalana suposa que els donatius rebuts tenen una deducció, a aplicar en l’impost sobre la renda de les persones físiques, segons l’article 1 de la Llei 21/2001, de 28 de desembre, de mesures fiscals i administratives. El termini d’admissió de sol·licituds està obert fins al 30 d’abril de 2014.

  Enllaços relacionats


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter