25 anys fent bategar el català

Centres


Organitzacions

Formació contínua

Formació d'oferta, subvencionada

S'adreça a treballadors i treballadores en actiu, està totalment subvencionada i depèn de convocatòries de concessió de subvencions.

Les organitzacions empresarials i sindicals més representatives a Catalunya poden sol·licitar aquesta formació al Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya (CFCC). Aquestes organitzacions són les que, generalment, gestionen aquests plans de formació. No obstant, també poden delegar a una empresa de formació el disseny i l'execució del pla.

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya tenen un acord pel que qual el CPNL pot coordinar aquests cursos amb la finalitat d'atorgar les certificacions oficials al final de cada nivell.

Formació de demanda, bonificada

El Real Decret 395/2007 del 23 de març, desenvolupat per l'ordre TAS 2307/2007 de 27 de juliol, garanteix que totes les empreses disposen d’un crèdit anual per la formació contínua dels seus treballadors, bonificable a través de les seves cotitzacions socials. D'aquesta manera s'afavoreix la formació dels treballadors en benefici de l'empresa.


El crèdit de les empreses és anual i no acumulable. Si no es tramita en els terminis establerts, la Seguretat Social s'autoadjudica aquests fons destinats a formació, perdent la possibilitat de recuperar-los.

Organització i gestió d’aquesta formació

1. La pròpia empresa pot organitzar i gestionar aquesta formació. La Fundación Tripartita té disponible al seu web una aplicació informàtica de gestió des d’on l’empresa pot conèixer i gestionar el crèdit.

2. Les entitats organitzadores, que són empreses especialitzades que gestionen i, si escau, imparteixen la formació de les empreses que agrupen, és a dir, que executen el seu pla de formació.

Fundación Tripartita para la Formación en el EmpleoConsorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes