25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 16 de setembre de 2013

Comença la XVI edició del Cicle de Cinema Infantil, que organitzen conjuntament el Servei Local de Català de Sant Feliu de Llobregat i l’Associació CineBaix

21 i 22 de setembre de 2013

Ambdues entitats han acordat prorrogar novament el conveni per promocionar el cinema català a Sant Feliu de Llobregat
 
Comença la XVI edició del Cicle de Cinema Infantil, que organitzen conjuntament el Servei Local de Català de Sant Feliu de Llobregat i l’Associació CineBaix
La XVI edició d’aquest Cicle començarà el cap de setmana del 21 i 22 de setembre amb la pel·lícula Gru2, el meu dolent preferit, una de les pel·lícules d’animació més mediàtiques estrenades aquest estiu.
 
Com altres edicions, aquesta constarà de 9 pel·lícules, una cada mes, però a diferència de les anteriors, enguany el Cicle comença aquest mes de setembre en comptes de l’octubre i acabarà al maig en comptes del juny.
 
Pel que fa als preus de les entrades, es mantenen els mateixos que l’any passat: 4 € per als infants fins a 12 anys (amb el val de descompte que distribuiran les escoles de Sant Feliu) i 5 € per a la resta de públic.
 
La XV edició del Cicle de Cinema Infantil va tenir un total de 2.506 espectadors, que representen una mitjana de 278,4 espectadors per pel·lícula.
 
D’altra banda, i com recull el conveni que ara es prorroga, l’Associació CineBaix continuarà programant cinema en català per a adults i oferint preu reduït per a l’alumnat del Consorci per a la Normalització Lingüística i per al voluntariat per la llengua quan les pel·lícules siguin en català (versió original, doblades o subtitulades).

CNL Roses
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes