Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Assessorament lingüístic > SAL [X]
 1. Postals de llengua per als socis del Gremi d’Hostaleria de Vilanova i la Geltrú

  Socioeconòmic, Assessorament lingüístic CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

  El Gremi i el Servei de Català del Garraf i de Vilanova i la Geltrú difondran postals per resoldre dubtes lingüístics entre els establiments d'hoteleria i restauració.

 2. El SAL de Terrassa engega una nova edició de sessions d'Optimot

  Assessorament lingüístic CNL de Terrassa i Rubí

  La primera de les dues sessions presencials de la formació va tenir lloc el dijous 23 de febrer

 3. El Servei d’Assessorament Lingüístic de Rubí (SAL) augmenta significativament el nombre de correccions i traduccions en el sector socioeconòmic

  Assessorament lingüístic CNL de Terrassa i Rubí

  Durant el 2022 el Servei d'Assessorament Lingüístic de Rubí (SAL) ha augmentat la qualitat lingüística d'empreses i comerços de la ciutat incrementant significativament les correccions i traduccions de textos en el sector socioeconòmic.

 4. El SAL de Terrassa assessora el Gremi d’Hostaleria de Terrassa en la correcció lingüística de les seves comunicacions

  Assessorament lingüístic CNL de Terrassa i Rubí

  El Centre de Normalització Lingüística de Terrassa i Rubí inicia enguany la col·laboració amb el Gremi d'Hostaleria de Terrassa i Comarca, que té com a objectiu que totes les seves comunicacions tinguin la màxima qualitat lingüística.

 1. El CNL de Terrassa i Rubí ofereix una nova edició de les Sessions d’ús de l’Optimot

  Assessorament lingüístic CNL de Terrassa i Rubí

  L'objectiu de la sessió és donar a conèixer, a partir del treball en casos pràctics, el cercador lingüístic normatiu Optimot i ensenyar estratègies per treure'n el màxim profit a l'hora de resoldre dubtes en català.

 2. El SAL de Rubí prorroga el Pla d'autonomia lingüística amb Rubí Forma, el centre integral de formació de l'Ajuntament de Rubí

  Assessorament lingüístic CNL de Terrassa i Rubí

  El Servei d'Assessorament Lingüístic de Rubí torna a engegar l'acompanyament personalitzat amb Rubí Forma per a la millora lingüística de les seves comunicacions i l'assoliment d'autonomia lingüística.

 3. El Servei d’Assessorament Lingüístic de Terrassa (SAL) col·labora amb l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès

  Assessorament lingüístic CNL de Terrassa i Rubí

  Des del mes de setembre, el SAL ofereix la correcció dels menús i assessorament lingüístic als professors que els elaboren

 4. Sessió sobre recursos lingüístics en línia per a usuaris del SAL de Lleida

  Assessorament lingüístic CNL de Lleida

  Hi van participar 11 persones que provenien de diversos àmbits i que són usuàries del Servei d'Assessorament Lingüístic de l'SLC de Lleida.

 1. Ens reunim amb Abigail Ballester, gerent de la TTP, per oferir-li els serveis del SAL

  Assessorament lingüístic CNL de Lleida

  L'Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics de Catalunya i el Servei Local de Català de Lleida inicien una col·laboració.

 2. Apunt de SAL, a Ràdio Castelldefels

  Assessorament lingüístic CNL Eramprunyà

  A partir del mes d'octubre, s'inicia una nova col·laboració entre el Servei Local de Català i Ràdio Castelldefels. 

 3. Persianes amunt exprés!

  Assessorament lingüístic CNL Eramprunyà

  Després de la publicació de les fitxes Persianes amunt! amb recomanacions lingüístiques adreçades al sector del comerç, a partir de l'1 de març i cada quinze dies, l'equip del Servei d'Assessorament Lingüístic (SAL) del CNL Eramprunyà publicarà a les xarxes les fitxes Persianes amunt! Exprés, elaborades pel CNL de Tarragona, amb informació d'interès per a bars i restaurants.

 4. Estrenem etiqueta: #apuntdeSAL

  Assessorament lingüístic CNL Eramprunyà

  Des d'aquest mes de febrer, totes les publicacions a les xarxes del Servei d'Assessorament Lingüístic (SAL) del CNL Eramprunyà portaran l'etiqueta #apuntdeSAL.