Totes les notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Llengua i cultura > Activitats culturals > Sortides culturals [X]
 1. El CNL de Badalona i Sant Adrià organitza la Ruta del Dimoni

  Llengua i cultura CNL de Badalona i Sant Adrià

  Alumnes dels cursos de català i voluntaris i aprenents del Voluntariat per la llengua van poder descobrir una de les tradicions més conegudes de Badalona.

 2. Celebrem Sant Jordi amb els alumnes de l’Aula de Llengua de Tàrrega

  Cursos de català, Llengua i cultura CNL de Lleida

  Sortida a la Biblioteca de Tàrrega amb els alumnes de Bàsic 2

 3. Fem ruta per la Santa Coloma antiga

  Llengua i cultura CNL L'Heura

  Ningú ho diria però fa només 70 anys Santa Coloma era un població d'uns 15.000 habitants i encara queden vestigis d'aquell poblet rural.

 4. Alumnes de l'SCC del Solsonès visiten el Casal Cívic de Solsona

  Llengua i cultura CNL de Lleida

  Coincidint amb la cloenda a Solsona d'un curs oral de català 2, el dia 16 de març els alumnes van fer una visita guiada per tots els espais d'aquest equipament públic i van conèixer de primera mà les activitats que s'hi fan, alhora que es van poder informar del programa del nou trimestre (abril-juny 2022).

 1. Un grup d’alumnes de l’SLC de Lleida visita els Castellers de Lleida, entitat col·laboradora amb el VxL

  Llengua i cultura CNL de Lleida

  Un grup d'alumnes d'Inicial, un de Bàsic 2 i un d'Elemental 1  van visitar dimecres, 16 de març, la seu dels Castellers de Lleida

 2. Una visita a "Iluro, ciutat romana"

  Llengua i cultura CNL del Maresme

  Els alumnes del nivell Bàsic 1 del Servei Local de Mataró van visitar l’exposició “Iluro, ciutat romana” per descobrir com es vivia a la ciutat antiga: els estris de la vida quotidiana, els banys públics, el mercat, la producció i el transport de vi, la moneda i la cerimònia mortuòria.

 3. Alumnes del nivell Bàsic 2 visiten els gegants d'Olot

  Llengua i cultura CNL de Girona

  Un dels cursos de nivell Bàsic 2 s’ha fet a l’aula de l’Hospici perquè a l’edifici de Can Monsà no hi havia prou espai. El SC d’Olot-la Garrotxa ha tret profit del que podia semblar un inconvenient i ha elaborat un Bàsic 2 molt relacionat amb el Museu de la Garrotxa, en què les competències tenen a veure amb la descripció de peces exposades o la interacció dels alumnes s’incentiva a partir d’un quadre.

 4. Alumnes del Vendrell visiten la casa nadiua de Pau Casals

  Llengua i cultura CNL de Tarragona

  La visita forma part de les activitats complementàries als cursos de català per crear entorns de conversa no formals i fomentar el vincle amb el territori.

 1. Els alumnes del CNL de Cornellà de Llobregat coneixen la història de la ciutat gràcies al recorregut “Dones de Cornellà. Un itinerari històric"

  Llengua i cultura CNL de Cornellà de Llobregat

  Un any més, per celebrar el Dia de la dona, diversos grups del CNL s'han apuntat a fer aquest itinerari organitzat pel Museu Palau Mercader, que té l'objectiu de fer visibles les dones que han marcat la història de la ciutat.

 2. Anem al teatre!

  Llengua i cultura CNL del Maresme

  Alumnes i personal del CNL del Maresme, el diumenge 20 de febrer a les 18 h, vam fer una sortida al teatre Clavé de Tordera. L'espectacle: "Història d'un senglar (o alguna cosa de Ricard)".

 3. Una teràpia integral al Teatre Joventut amb el Voluntariat per la llengua del Centre de Normalització Lingüística de l'Hospitalet

  Llengua i cultura CNL de l'Hospitalet

  Divendres, dia 18 de febrer, vam anar a veure l'obra de teatre Una teràpia integral al Teatre Joventut. Comèdia escrita i dirigida per Marc Angelet i Cristina Clemente i interpretada per Abel Folk, Andrea Ros, Roger Coma i Àngels Gonyalons.

 4. Els alumnes del CNL de Cornellà de Llobregat surten de les aules per conèixer l’entorn

  Llengua i cultura CNL de Cornellà de Llobregat

  Les sortides permeten, d'una banda, donar a conèixer els recursos i serveis que tenen al seu abast i, de l'altra, trobar espais on posar en pràctica la llengua que estan aprenent.

 1. Visita a la Casa dels Gegants

  Llengua i cultura CNL de Lleida

  Un grup d'alumnes de Bàsic 1 de l'SLC de Lleida va visitar ahir la Casa dels Gegants

 2. Els alumnes del curs Ep! de Solsona visiten l'exposició “Tocats pel CEL. Viu-la amb els cinc sentits”

  Acolliment , Llengua i cultura CNL de Lleida

  L'exposició dels 25 anys del Centre d'Estudis Lacetans apropa el patrimoni natural i cultural del Solsonès als alumnes de català d'un curs Ep!.

 3. Tornem a visitar la ciutat!

  Llengua i cultura CNL L'Heura

  Amb les noves mesures sanitàries els alumnes dels cursos inicials i bàsics han pogut tornar a visitar diversos equipaments de Santa Coloma.

 4. Els alumnes del Bàsic 1 surten de l'aula per conèixer la història dels carrers de Montmeló

  Llengua i cultura CNL del Vallès Oriental

  Es reparteixen unes fotografies del Montmeló del segle XIX entre els alumnes de català per tal de situar-los i un cop surten al carrer descobreixen els orígens d’un poble tan petit, la importància de la seva situació estratègica entre Barcelona i els pobles del voltant com Granollers i rodalies i la riquesa climàtica.

 1. Ruta pel carrer Balmes de Montmeló per conèixer la seva història

  Llengua i cultura CNL del Vallès Oriental

  El grup de conversa es reuneix cada dilluns per petar la xerrada i practicar la llengua. Aquest dilluns, però ha estat diferent, ja que han sortit al carrer i, acompanyats d’altres aprenents i voluntaris lingüístics han fet la ruta del carrer Balmes de Montmeló per conèixer la història que hi ha sota terra.

 2. L’alumnat dels cursos de Palau visita el tren de Palau

  Llengua i cultura CNL de Sabadell

  Els alumnes dels cursos de Palau de nivell bàsic van visitar L'Associació Cultural d'Amics del Ferrocarril de Palau-solità i Plegamans.

 3. Difusió del patrimoni local rosinc. La Ciutadella des de fora, amb l’alumnat i les parelles lingüístiques de Roses

  Llengua i cultura CNL de Girona

  Sota el títol Des de fora. Assetgem la Ciutadella de Roses, l'alumnat de català i les parelles lingüístiques de Roses han gaudit d'una ruta guiada i comentada al voltant de la Ciutadella, a càrrec de Josep M.

 4. Alumnes del Servei Local de Català de Martorell visiten el Centre Cultural i Recreatiu el Progrés

  Llengua i cultura CNL Ca n'Ametller

  Un total de 9 alumnes del nivell Elemental 2 han visitat el Centre Cultural i Recreatiu El Progrés

 1. 1
 2. 2