Totes les notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Llengua i cultura > Foment de la lectura > Activitats altres autors catalans [X]
 1. Lectura de poemes i contes i recomanacions literàries a Ripollet per la diada de Sant Jordi

  Llengua i cultura, Llengua i cultura CNL Vallès Occidental 3

  El dissabte 23 d'abril, diada de Sant Jordi, dos alumnes de nivell bàsic de l'Oficina de Català de Ripollet van participar en les activitats organitzades per l'Ajuntament llegint el poema El llibre, de Joana Raspall.

 2. Sessió literària amb l’escriptor rosinc Marc Grijalvo dins del X Taller de lectura i conversa en català de Roses

  Llengua i cultura CNL de Girona

  L'escriptor Marc Grijalvo va compatir les seves reflexions amb les persones participants al X Taller de lectura i conversa en català a la sessió literària dedicada a la seva novel·la Mirmanda i el Tapís de la creació.

 3. Els alumnes del Masnou conversen amb Joaquim Carbó

  Llengua i cultura, Llengua i cultura CNL del Maresme

  Els alumnes del Masnou han llegit aquest trimestre "La casa sota la sorra" (adaptació de Toni Sala). Han enviat a l’autor les seves preguntes per correu electrònic (sobre els personatges, sobre les fonts d'inspiració, etc.

 4. JUNIL I L'ART DE LA FAULA

  Llengua i cultura CNL de Terrassa i Rubí

  La força de la paraula, personatges amb carisma, els renecs, l'esclavitud, la llibertat, el masclisme patriarcal, la por, l'amor, la comunicació, les llengües, la literatura… Llegiu l’entrevista sencera! .

 1. Tertúlia literària amb Xavier Bosch a Gavà

  Llengua i cultura CNL Eramprunyà

  El passat 9 de desembre va tenir lloc a la Biblioteca Josep Soler Vidal de Gavà una tertúlia amb l'escriptor i periodista Xavier Bosch

 2. Una alumna del B3 guanyadora del concurs de Josep Carner

  Llengua i cultura CNL L'Heura

  Manuela Mancebo, alumna del Bàsic 3 i aprenenta del VxL, és la guanyadora del concurs.

 3. Monstruari fantàstic de B3. Homenatge a Joan Perucho

  Llengua i cultura CNL de Barcelona

  Amb els alumnes del curs B3 semipresencial 1592 de Sants de la Rosa van decidir fer un homenatge a l'escriptor Joan Perucho, amb motiu del centenari del seu naixement.

 4. La revolta de Cramòvia

  Llengua i cultura CNL de Barcelona

  La Delegació de Sant Martí del CNL de Barcelona en col·laboració amb la Institució de les Lletres Catalanes havíem convidat l'escriptor David Vila per conversar amb els alumnes sobre el llibre La revolta de Cramòvia.

 1. Conversa amb Miquel Desclot al SLC de Castellar

  Llengua i cultura CNL de Sabadell

  Muntanyes relegades i Oi, Eloi? van protagonitzar la conversa del dia 4 de juny amb el narrador, poeta i traductor castellarenc Miquel Desclot. La trobada es va fer de forma virtual i hi van participar divuit persones.

 2. David Miró obre debat amb La Germandat a Nou Barris

  Llengua i cultura CNL de Barcelona

  Una vintena de persones han assistit a la presentació col·loqui sobre el llibre de La Germandat al Centre Cívic de Can Verdaguer.

 3. L'escriptora Gemma Lienas comparteix la seva experiència literària

  Llengua i cultura CNL de Badalona i Sant Adrià

  Gràcies al programa Autors a les aules, de la Institució de les Lletres Catalanes, vam poder gaudir de la professionalitat i la proximitat de Gemma Lienas, autora reconeguda tant pel públic com per la crítica i els premis literaris.

 4. Alumnes dels cursos de català de Cardedeu i participants del Voluntariat per la llengua assisteixen a la conferència “MÀRIUS SERRA ens parla de QUIET”

  Llengua i cultura CNL del Vallès Oriental

  L'autor va parlar de "Quiet", un llibre on explica la convivència amb el seu fill Lluís, anomenat familiarment "Llullu", nascut amb paràlisi cerebral.

 1. Montse Germà parla sobre el procés de creació literària als alumnes del Pla

  Llengua i cultura CNL de Lleida

  Montserrat Germà és una poetessa afincada al Pla d’Urgell des de fa anys. Ha parlat als alumnes del Taller de gramàtica sobre el procés de creació literària, sobre drissos, indrissos, tankas…, que són els versos poètics que fa servir en les seves obres.