Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Acolliment > Cursos de català [X]
 1. El curs Ep! Escolta i parla s’incorpora a l’oferta de cursos del CNL de Tarragona

  Acolliment > Cursos de català CNL de Tarragona

  Aquest curs s'adreça a persones adultes no alfabetitzades o amb poc bagatge acadèmic amb l'objectiu que puguin resoldre les necessitats bàsiques de la vida quotidiana en català.

 2. Tres mil set-centes quaranta-nou persones aprenen català amb el Consorci per a la Normalització Lingüística a les comarques de Girona

  Cursos de català > Dades i resultats, Acolliment > Cursos de català CNL de Girona

  Tres mil cinc-centes trenta-cinc fan cursos presencials i dues-centes catorze, cursos en línia o combinant les dues modalitats Les pràctiques lingüístiques fora de l'aula complementen amb èxit l'aprenentatge L’oferta arriba a trenta-set poblacions  .

 3. Nous cursos d’acolliment a l’Aula de Llengua de Tàrrega i a Agramunt

  Acolliment > Cursos de català CNL de Lleida

  Aquest mes de gener  han començat tres nous cursos a l'Aula de Llengua de Tàrrega, concretament un Inicial 2 i dos Bàsic 2. Pel que fa a Agramunt, aquesta setmana ha començat un Inicial 1 amb 16 persones inscrites.

 4. Aquest mes de gener tornen les sessions inicials de català

  Acolliment > Cursos de català CNL de Tarragona

  El 14 de gener començarà una nova edició de les sessions inicials de català, que s'imparteixen a la seu del CNL de Tarragona.

 1. Els alumnes de català de Castellbisbal fan cagar el tió!

  Llengua i cultura, Acolliment > Cursos de català CNL Ca n'Ametller

  El dia de Nadal els alumnes dels cursos de català per a adults de l'Oficina de Català de Castellbisbal han fet cagar el tió a la plaça de l'Església.