Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Socioeconòmic > Empresa > Comerç [X]
 1. La llengua com a marca comercial

  Socioeconòmic > Empresa > Comerç CNL de Lleida

  El CNL de Lleida ofereix eines als comerciants de la ciutat de Lleida per fer de la llengua un instrument efectiu i coherent que contribueixi a l’èxit dels establiments.

 2. Persianes amunt, fitxes amb models de cartells per als comerços

  Socioeconòmic > Empresa > Comerç CNL Eramprunyà

  El CNL Eramprunyà vol fer costat al comerç local en aquests temps de recuperació, dotant-lo d'eines que millorin la seva comunicació amb els clients en qualitat i efectivitat.

 3. Política Lingüística i el CPNL despleguen el Pla Ofercat de promoció del català al comerç de Manresa i 27 ciutats catalanes

  Socioeconòmic > Empresa > Comerç , Socioeconòmic > Empresa > Plans Ofercat CNL Montserrat

  Els plans Ofercat, que ja s'aplicaven a 18 ciutats, s'estenen el 2021 també a Manresa, Cerdanyola del Vallès, Molins de Rei, Mollet, Reus, Rubí, Santa Coloma de Gramenet, Sant Cugat, Sant Vicenç dels Horts i Viladecans Accions de sensibilització amb materials per als comerciants en català, castellà, àrab, urdú i xinès El nou projecte "Comerços aprenents" facilitarà que els comerciants immigrats atenguin en català .

 4. El Consorci per a la Normalització Lingüística i la Fundació puntCAT col·laboren en la promoció de webs comercials en llengua catalana

  Socioeconòmic > Empresa > Comerç CNL L'Heura

  - La col·laboració s'emmarca en el projecte elteunegoci.cat de la Fundació puntCAT - La formació per a l'edició de webs comercials comptarà amb assessorament digital i lingüístic - Les sessions són virtuals, però amb incidència al territori.

 1. El Consorci per a la Normalització Lingüística i la Fundació puntCAT col·laboren en la promoció de webs comercials en llengua catalana

  Socioeconòmic > Empresa > Comerç CNL de Barcelona

  La col·laboració s'emmarca en el projecte elteunegoci.cat de la Fundació puntCAT La formació per a l'edició de webs comercials comptarà amb assessorament digital i lingüístic Les sessions són virtuals, però amb incidència al territori.

 2. El Consorci per a la Normalització Lingüística i la Fundació puntCAT col·laboren en la promoció de webs comercials en llengua catalana

  Socioeconòmic > Empresa > Comerç Serveis Centrals

  La col·laboració s'emmarca en el projecte elteunegoci.cat de la Fundació puntCAT La formació per a l'edició de webs comercials comptarà amb assessorament digital i lingüístic Les sessions són virtuals, però amb incidència al territori.

 3. El Consorci per a la Normalització Lingüística i la Fundació puntCAT col·laboren en la promoció de webs comercials en llengua catalana

  Socioeconòmic > Empresa > Comerç CNL de les Terres de l'Ebre

  El Consorci per a la Normalització Lingüística engega l'any 2021 amb nous serveis i projectes per promoure la presència i l'ús digital del català en el sector socioeconòmic.

 4. Les fitxes 'Persianes amunt!' ja es difonen als comerços de Badia del Vallès

  Socioeconòmic > Empresa > Comerç CNL Vallès Occidental 3

  Les fitxes Persianes amunt! es difonen des del passat mes de desembre.

 1. EL CNL de Tarragona continua difonent models de cartells i consells lingüístics per a bars i restaurants

  Socioeconòmic > Empresa > Comerç CNL de Tarragona

  -Durant aquest segon confinament per la pandèmia, el CNL de Tarragona ha posat en marxa la difusió de nous models de cartells per a bars i restaurants -D'ençà del 22 d'octubre, sota el lema de «Persianes amunt! Exprés», ja ha publicat models 20 cartells interactius amb 40 consells lingüístics.

 2. La DGPL i el CPNL col·laboraran amb l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i els agents econòmics locals per reforçar el català en l’àmbit comercial

  Socioeconòmic > Empresa > Comerç CNL L'Heura

  - El català, majoritari en la retolació dels comerços de Santa Coloma de Gramenet - El Pla Ofercat permetrà impulsar el català entre els comerciants amb accions formatives, informatives i de sensibilització i accions específiques en àmbits com les joguines, l'hostaleria, la restauració i els establiments regentats per immigrants.

 3. El català és la llengua majoritària en la retolació dels comerços de Manresa

  Socioeconòmic > Empresa > Comerç CNL Montserrat

  La Direcció General de Política Lingüística i el Consorci per a la Normalització Lingüística col·laboren amb l'Ajuntament de Manresa i els agents econòmics locals per reforçar el català en l'àmbit comercial  El programa Ofercat s'ha estès a 36 ciutats de Catalunya des de 2001.

 4. El CPNL firma un acord de col·laboració amb el Centre d’Iniciatives i Turisme (CIT) del Vendrell

  Socioeconòmic > Empresa > Comerç , Socioeconòmic > Empresa > Plans Ofercat CNL de Tarragona

  L’acord consolida una línia de treball conjunta de més de dos anys amb l’objectiu d’estendre l’ús del català entre els comerços de la població.

 1. El CNL de Badalona i Sant Adrià posa en marxa la campanya Persianes amunt! Exprés destinades al sector econòmic

  Socioeconòmic > Empresa > Comerç CNL de Badalona i Sant Adrià

  Les primeres fitxes estaran destinades sobretot al sector de la restauració, un dels més afectats per la pandèmia, amb exemples model de cartells en català i amb breus recomanacions lingüístiques.

 2. Models interactius de cartells per bars i restaurants

  Socioeconòmic > Empresa > Comerç CNL de Tarragona

  El CNL de Tarragona publica, a partir del dijous 22 d'octubre, la sèrie d'imatges interactives «Persianes amunt! Exprés» per dotar els bars i restaurants de models de cartells en català i fer-los recomanacions lingüístiques.

 3. Catorze comerços de Torelló s’afegeixen a la xarxa d’establiments col·laboradors del Voluntariat per la Llengua

  La covid-19 no atura els comerços de Torelló, que aquests dies exposen als seus aparadors els cartells de la campanya A l'abril cada paraula val per mil (i al juliol val un sol!).

 1. S'acaba el "Persianes amunt!", el butlletí amb consells lingüístics per al comerç de proximitat

  Socioeconòmic > Empresa > Comerç CNL de Tarragona

  Entre el 25 de maig i el 18 de juny, el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona ha publicat 8 fitxes amb models de cartells i consells lingüístics per als establiment comercials en temps de desconfinament.

 2. El CNL de Badalona i Sant Adrià fa costat al comerç local i dona suport a la reobertura dels establiments

  Socioeconòmic > Empresa > Comerç CNL de Badalona i Sant Adrià

  A partir d'aquest dilluns, cada setmana una nova entrega de "Persianes amunt!", fitxes de models de cartells en català i amb recomanacions lingüístiques.

 3. Quatre comerços de les Franqueses col·laboren amb el Voluntariat per la llengua

  Dikido, Frankfurt Xavisan, L'Espolsada Llibres i Punt de Paper, establiments adherits al VxL de les Franqueses

 4. Models de cartells per als comerços en temps de desconfinament

  Socioeconòmic > Empresa > Comerç CNL de Tarragona

  El CNL de Tarragona publica, a partir d'aquest dilluns, les fitxes “Persianes amunt!” per dotar els comerços de models de cartells en català i donar recomanacions lingüístiques.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6